<p>Ontdek de bijzondere verhalen achter de plekken waar je dagelijks komt.&nbsp;</p>

Ontdek de bijzondere verhalen achter de plekken waar je dagelijks komt. 

Zomerrondleiding: ontdek ook het mooie Oud Borne

In juli en in augustus kunt u een rondleiding in Oud Borne volgen. U hoeft zich voor deze activiteiten niet van te voren aan te melden.

BORNE - De rondleiding is tweemaal per week, op woensdag en op zondag. ( m.u.v. 24 + 28 augustus i.v.m. Melbuulndagen ). Meldt u zich om 14.00 uur op het Dorsetplein bij de fontein. De gids staat daar op u te wachten! De rondleiding duurt ca. 1.5 uur. Na afloop kunt u in museum Het Bussemakerhuis terecht voor een kop koffie/thee. De rondleiding geschiedt o.l.v. een gids die vele bijzonderheden laat zien en verhalen en anekdotes vertelt over de rijke historie van Borne. 

Ook laat de gids u het fraaie interieur van de kerken in Oud Borne zien. De kosten bedragen €5,- per persoon, incl. koffie/thee.

Het is altijd mogelijk een rondleiding door Oud Borne op maat én op afspraak te doen. Mocht u specifieke belangstelling hebben voor de oude toren en de gewelven of voor de prachtige r.k.-kerk St.Stephanus dan horen we ook dat graag. Boeken kan bij André Muller. Tel: 074-2663082. Nog meer info via www.gidsenoudborne.nl 

Meer berichten