Geef ook uw mening over recreatie en toerisme binnen Borne.
Geef ook uw mening over recreatie en toerisme binnen Borne.

Mijn missie: mensen overtuigen om Borne eens te bezoeken!

Algemeen

Inmiddels mag ik al meer dan 2 jaar werken in de functie als toerismemanager, citymarketeer, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te brengen!

BORNE - Vroeger ging je op vakantie en bracht je een bezoek aan de welbekende VVV-kantoren, maar tegenwoordig ligt de informatie- en inspiratiebehoefte al ver voor dit moment. Want hoe zorg je nou dat mensen deze kant op komen? Hoe maak je Borne bekend én bemind? Hoe breng je het verhaal van Borne over in zo’n verhaal dat elke inwoner zich er in herkent en dat elke potentiële bezoeker bedenkt: hier moet ik heen? 

Een leuke uitdaging die ik in mijn hoofd ook wel eens vertaal naar een lekkere soep. We gooien een pan vol met ingrediënten en maken er een overheerlijke soep van. Zo’n één waarvoor iedereen in de rij staat en hem graag wil proeven. En terwijl mensen de smaak te pakken krijgen, wij alweer een stapje aan het vooruitlopen zijn en het recept finetunen. Want die smaak? Die verandert in deze maatschappij snel. En terwijl ik me concentreer op de inhoud van de soep en hoe we deze moeten verkopen, is het belangrijk dat we de juiste pan hebben. Een goede basis. En met die basis, een visie op vrijetijdseconomie, is gemeente Borne nu aan de slag gegaan.

Wij zouden jullie input en kijk op recreatie & toerisme in Borne heel goed kunnen gebruiken. Invullen kost ongeveer 10 minuten (https://chkmkt.com/vrijetijdseconomieBorne) en je maakt kans op een Bornse Cadeaupas t.w.v. 100 euro. Ga ik weer even verder met in de soep roeren!

Corine Hofstra
Visit Borne

In Borne valt ook in de komende zomermaanden nog van alles te beleven voor jong en oud! Kijk voor een overzicht op: www.visitborne.nl 

Ivar Homma (links) en Bas oude Luttikhuis
Nieuw tijdperk voor Oude Luttikhuis 5 uur geleden
Afbeelding
Goed omgaan met leuke media 6 uur geleden
Verschillende lokalen waren keurig ingericht met de meest uiteenlopende artikelen.
De deur gaat nu echt op slot bij de Jan Ligthartschool 27 mrt, 13:40
Afbeelding
Mooie tweede plaats voor het Bornse dam-team 27 mrt, 13:01
De groep genoot volop van de gezellige middag.
High tea voor de hulptroepen van Grethe 27 mrt, 11:39
Roeien is een gezellige, uitdagende sport. Kom ook eens langs voor een kennismaking op de open dag van Tubantia.
De Roeivereniging Tubantia gooit haar deuren weer open! 26 mrt, 15:37
Woonboulevard Almelo trapt de serie braderieën af met een Middeleeuwse Braderie. (Foto: Larissa van Zeist)
Stoomtrein rijdt op tweede paasdag 26 mrt, 14:36
Afbeelding
Palmpasenoptocht: mooie traditie! 26 mrt, 13:55