Afbeelding

Stadiontours De Grolsch Veste in de zomervakantie

Algemeen

ENSCHEDE - Altijd al eens de binnenkant van De Grolsch Veste willen bekijken en op unieke plekken als de FC Twente kleedkamer, spelerstunnel en andere plekken willen komen? FC Twente biedt in de zomervakantie weer inlooptours aan in de Grolsch Veste.

Rondleidingen zijn mogelijk in een groep van één tot tien personen. De tour duurt ongeveer anderhalf uur en wordt verzorgd door een ervaren rondleider. Na de ontvangst met koffie/thee of ranja is de tour door de Veste, afgesloten met een bezoek aan het FC Twente Museum op eigen gelegenheid, binnen de openingstijden van de Fanstore. Men kan deelnemen op de volgende dinsdagen: 12, 19 en 26 juli, 2, 9 en 16 augustus. Telkens om 11.00 uur. De prijs van een inlooptour bedraagt 8 euro per persoon (kinderen t/m 4 jaar gratis). Kidsclub en Young Reds betalen 5 euro. Een stadiontour is te boeken via fctwente.nl/inlooptours. Maak gebruik van deze mooie kans!

Mocht u met minimaal 10 personen zijn, dan is het mogelijk om op iedere gewenste werkdag een groepsarrangement te boeken, met uitzondering van de wedstrijddagen.

Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak bij Bos Bedden Nijverdal 3 uur geleden
De 'drie gezichten' van het Sociaal Hus: Natalja, Sharon en Tom.
Kansen voor organisaties en inwoners 5 uur geleden
De wethouder mocht een deel van de oude muur naar beneden halen.
Sloop het Wooldrik gestart gisteren
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 23 apr, 14:11
Schouwburg Hengelo verandert op 1 mei in een post-apocalyptisch paradijs anno 2200 voor de voorstelling ATMEN. Foto: Anja Beutler
Spectaculaire klimaatcrisis-voorstelling van Nicole Beutler 23 apr, 14:10
Afbeelding
Samen Kerken: Ga uit o mens zoek uw vreugd 23 apr, 13:13
Irene Pigge.
Column Irene Pigge: halve woorden 23 apr, 12:57
Corine Hofstra.
Column Corine Hofstra: Borne was weer op z'n best! 23 apr, 11:55