Afbeelding

Voorkom een burenconflict in de zomer

Algemeen

BORNE - In de zomer neemt de (ervaren) overlast in de woonwijken altijd toe. We zijn langer buiten, hebben de ramen vaker open en zijn ook later actief met feestjes en gezelligheid. Hierdoor kunnen mensen ook wel eens flink geïrriteerd worden over het gedrag van buurtgenoten. 

Geef elkaar deze zomer wat meer de ruimte en ga respectvol met elkaar om, zo roepen gemeenten en politie op. Rekening houden met elkaar als goede noabers is het advies. Spreek elkaar rustig aan wanneer er kleine irritaties zijn, maar laat het verder niet escaleren tot een burenruzie. Men kan ook bij Wijkracht terecht voor buurtbemiddeling. Een onafhankelijke bemiddelaar helpt om de relatie met uw buren een duwtje in de goede richting te geven. en vrijwillig. U kunt contact opnemen via 06-14 13 29 47 of buurtbemiddeling@wijkracht.nl

Afbeelding
Living Statues voor Sri Lanka 14 uur geleden
Afbeelding
Vrijwilligers gezocht voor Mooi Weer Festival 15 uur geleden
Afbeelding
Prachtige donatie voor jeugdwerk damclub 18 apr, 14:21
Leerlingen van de groepen 7 en 8 van DE Optimist luisteren geboeid toe naar de les van adjudant en veteraan Frank Waanders.
Veteranen in de Bornse klassen 18 apr, 12:20
Anke Jonathans en Bertil Meyer met de poster van Borne op z'n Best.
Borne op z'n Best laat Borne bruisen 17 apr, 13:19
Bent u de leuke oma die zij zoeken?
Bijzondere oproep: Lieve en actieve oma gezocht! 17 apr, 12:15
Tijdens Open Podium Overijssel 2023 ging de band Kiespijn er met de hoofdprijs vandoor. Aan wie dragen zij op 20 april de wisselbeker over?
Wie volgt de band Kiespijn op en wint Open Podium Overijssel '24? 17 apr, 10:17
Afbeelding
Derde duofiets voor Fietsmaatjes Borne 16 apr, 15:36