Zelf leren hoe je een website bouwt en beheert? Hans Kruid geeft in oktober een passende cursus.
Zelf leren hoe je een website bouwt en beheert? Hans Kruid geeft in oktober een passende cursus.

Cursus website bouwen en beheren door Hans Kruid

Algemeen

Mijn naam is Hans Kruid en ik geef 4 oktober een cursus ‘Website bouwen en beheren’ bij de Volksuniversiteit in Hengelo. Daarnaast geef ik in november een nieuwe cursus ‘Webwinkel bouwen en beheren’. Naast docent bij de Volksuniversiteit ben ik werkzaam binnen de ICT.

HENGELO - Mijn passie voor ICT is als hobby begonnen. Op een systeem als de commodore C16, waar je met de techniek achter de personal computer in aanraking komt, was mijn interesse direct gewekt. Het was een van de eerste personal computers die op de markt kwam, een hele wereld ging voor mij open. Later heb ik er steeds meer mijn werk van kunnen maken. Collega’s helpen die vast kwamen te zitten in het systeem. 

De techniek in combinatie met dienstverlening heb ik nog steeds. Vandaar dat ik die ook nu weer probeer over te brengen op andere mensen. Om die passie te kunnen delen! Ik heb veel ervaring opgebouwd in de wereld van websites en webshops en wat daar allemaal bij komt kijken. Ook heb ik diverse trainingen gegeven op allerlei gebied, uiteraard wel binnen de ICT. Samen met andere trainers hebben ik een flink aantal websites en webwinkels gebouwd en in beheer (gehad). De mogelijkheden nemen steeds verder toe, er is keus genoeg om een website te (laten) bouwen. Dat maakt het makkelijker maar soms ook complexer. Waar vroeger de beginner met FrontPage aan de slag ging, is de keuze nu veel rianter. Ik ga je helpen met die keuze.

Hans Kruid

Kijk voor meer informatie op de website: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Afbeelding
Olav Mol en Jack Plooij en hun helden uit de Formule 1 29 sep., 19:29
Afbeelding
Uw kleding geeft toekomst in Oeganda 28 sep., 17:52
Afbeelding
Dementietafel Beleven in Muziek 28 sep., 16:31
Afbeelding
Het leukste hondenfeest bij de Hondenhoeve 28 sep., 13:53
Afbeelding
Nivon Hengelo heeft een uitgebreid cursusaanbod 28 sep., 10:50
Afbeelding
Column: Besturen 28 sep., 08:26
Afbeelding
Werken op Kind-jeugdlocatie de Molenwiek van Aveleijn 27 sep., 20:06
Afbeelding
'Wil je niet missen: Pasar Malam Asia in Enschede!' 27 sep., 17:23