Roy Spekhorst, Bianca Wolf en Daphne Mistrate Haarhuis zien u graag bij het eerste Twentse Wijnfeest
Roy Spekhorst, Bianca Wolf en Daphne Mistrate Haarhuis zien u graag bij het eerste Twentse Wijnfeest

Twents Wijnfeest bij Wijngaard Kötter

Algemeen

Op zaterdag 17 september en zondag 18 september wordt er een groots wijnfeest georganiseerd midden in de Wijngaard Kötter nabij het Hulsbeek.

Het Twents Wijnfeest is een samenwerking tussen Pelle’s Eten & Drinken uit  Deurningen en Wijngaard Kötter. Het evenement wordt georganiseerd door Bianca Wolf en Tom Kötter van de wijngaard en Roy Spekhorst en Daphne Mistrate Haarhuis van Pelle’s Eten & Drinken. 

Bij Pelle’s kennen ze al jaren de bekende en succesvolle Weizenwandeling, later gevolgd door een Bokbierwandeling. Tijdens een van deze evenementen kwamen ze in contact met Bianca Wolf en rees het idee om ook eens een wijnwandeling te organiseren. Deze wandeling werd meteen een groot succes. Door het succes van de wijnwandeling kwam het idee naar voren om het grootser aan te pakken. Na verschillende keren met elkaar om tafel te hebben gezeten kwamen er zoveel ideeën naar voren dat al snel werd besloten een Twents Wijnfeest te organiseren. Het wordt een feest waar de beleving een grote rol gaat spelen. Op het terrein bij Wijngaard Kötter zullen er 50 verschillende wijnen (shades of wine) klaar staan om (tegen betaling) uit te kiezen. Ook zullen er diverse foodtrucks aanwezig zijn en zijn er wijnproeverijen. Er is natuurlijk geen feest zonder muziek! Daarom kun je op zaterdag genieten van live muziek van Simone Ewouds, Jaap Reesema, Enorm en DJ Otto. De zaterdag is bedoeld voor gasten van 18 jaar en ouder. Het zondagse wijnfeest starten ze met een culinaire wijnwandeling van +/- 7 km. door het oh zo mooie Hulsbeek met onderweg heerlijke wijnen en bijpassende hapjes! Aansluitend maken ze er bij Wijngaard Kötter nog een feestje van! Ook zondag staan er 50 shades of wine klaar staan om uit te kiezen evenals diverse foodtrucks. De live muziek wordt dan verzorgd door Simone Ewouds, Seppe en Jesse en DJ Otto. Aanvragen voor kaarten voor dit unieke evenement komen al uit het hele land binnen. Op de website staan diverse mogelijkheden om in de omgeving te kunnen overnachten. 

Van camper staplaats tot hotel.

Dagticket - zaterdag 17 september € 25,10 - Groepsticket 10 pers. € 24,10

Dagticket - zondag 18 september € 13,10 - Groepsticket 10 pers. € 12,10

Dagticket + Wijnwandeling zondag 18 september € 33,10

Groepsticket 10 pers. - Dagticket+ Wijnwandeling zondag 18 september € 32,10

Weekendticket (incl. wijnwandeling) - zaterdag 17 & zondag 18 september

Toegang voor het Twentswijnfeest op 17 & 18 september 2022, inclusief wijnwandeling. € 50,60

Bestel tickets via www.twentswijnfeest.nl

Wijn proeven, wijnwandeling, foodtrucks en live muziek

!