Borne Beweegt heeft een uitdagende wedstrijd klaargestoomd
Borne Beweegt heeft een uitdagende wedstrijd klaargestoomd Foto: Melvin Winkeler

Borne beweegt organiseert nieuw sportevenement

Algemeen

“Dit is een fantastische uitdaging. Voor alle deelnemers, maar ook voor de organisatie” vertelt Ivar Hoekema, organisator van het gloednieuwe sportevenement in de Gemeente Borne.

BORNE - In mei 2023 staat de eerste editie van ‘Het beest van Borne’ op het programma. Jarenlang leefde het idee al om bij Borne Beweegt een sportevenement op touw te zetten. “Door coronabeperkingen moest het beest in ons geduld hebben, maar nu is hij los!”

Het aanstaande sportevenement kent vier verschillende niveaus. Ieder niveau kent zijn eigen kleur, zoals we ze ook van skipistes kennen. Voor beginnende sporters tot vergevorderde topatleten heeft Borne Beweegt een geschikte, uitdagende wedstrijd klaargestoomd. Deelnemers kunnen, los van een niveau, kiezen voor recreatieve of voor competitieve deelname.

“Iedereen wordt in de maanden voorafgaand met technische clinics klaargestoomd voor de diverse wedstrijdelementen. Zo kunnen wij ons tijdens de uiteindelijke wedstrijd vooral bezighouden met het motiveren van alle deelnemers.

Aanmelden kan via de website van Borne Beweegt. Kijk voor meer informatie op de website van Borne Beweegt: www.bornebeweeg.nl

Afbeelding
Nationale BoekStartdag 15 uur geleden
Afbeelding
Voorkom fraude met dure kaartjes 15 uur geleden
Afbeelding
Make-up workshop 31 mei, 12:28
Afbeelding
Fluitend op pad met een nieuwe e-bike 31 mei, 11:14
Afbeelding
Bluebedrijf: vertrouwen én kwaliteit staan altijd centraal 30 mei, 14:24
Afbeelding
Wensen van Elsa en Niek vervuld 30 mei, 14:23
Afbeelding
Imkers staan klaar om bezoekers alles over bijen en honing te leren 30 mei, 13:17
Afbeelding
Ontmoet mantelzorgers en deel eigen ervaringen 30 mei, 12:16