Borne Beweegt heeft een uitdagende wedstrijd klaargestoomd
Borne Beweegt heeft een uitdagende wedstrijd klaargestoomd Foto: Melvin Winkeler

Borne beweegt organiseert nieuw sportevenement

Algemeen

“Dit is een fantastische uitdaging. Voor alle deelnemers, maar ook voor de organisatie” vertelt Ivar Hoekema, organisator van het gloednieuwe sportevenement in de Gemeente Borne.

BORNE - In mei 2023 staat de eerste editie van ‘Het beest van Borne’ op het programma. Jarenlang leefde het idee al om bij Borne Beweegt een sportevenement op touw te zetten. “Door coronabeperkingen moest het beest in ons geduld hebben, maar nu is hij los!”

Het aanstaande sportevenement kent vier verschillende niveaus. Ieder niveau kent zijn eigen kleur, zoals we ze ook van skipistes kennen. Voor beginnende sporters tot vergevorderde topatleten heeft Borne Beweegt een geschikte, uitdagende wedstrijd klaargestoomd. Deelnemers kunnen, los van een niveau, kiezen voor recreatieve of voor competitieve deelname.

“Iedereen wordt in de maanden voorafgaand met technische clinics klaargestoomd voor de diverse wedstrijdelementen. Zo kunnen wij ons tijdens de uiteindelijke wedstrijd vooral bezighouden met het motiveren van alle deelnemers.

Aanmelden kan via de website van Borne Beweegt. Kijk voor meer informatie op de website van Borne Beweegt: www.bornebeweeg.nl

!
Afbeelding
Ophaalronde snoeihout 29 sep, 13:35
Afbeelding
Golfclub de Koepel houdt Overijssels kampioenschap 29 sep, 12:14
Afbeelding
Programma Kulturhus 29 sep, 12:11
Afbeelding
Voorleesfeest in de bibliotheek 29 sep, 11:25
Afbeelding
Bloemenverkoop Floralia gaat door 29 sep, 11:24
Afbeelding
Vele handen maken licht werk bij trots FC Twente 29 sep, 07:48
Afbeelding
Nieuwe vaccinatieronde tegen corona 28 sep, 16:04
Afbeelding
Provincie en gemeenten halen protestvlaggen weg 28 sep, 13:22