Backroad is te gast in het Muziekcafé.
Backroad is te gast in het Muziekcafé.

Grootste Muziekcafé Borne ooit

Algemeen

Na een korte vakantie is het op zaterdagavond 24 september weer genieten van muziek en gezelligheid in het Muziekcafé Borne. 

BORNE - Onder de titel “Bok, Rock & Stok” is er naast muziek van Backroad op deze avond ook de prijsuitreiking van de Slag om Borne en de releaseparty van het nieuwe bokbiertje van Karelsk. 

In tegenstelling tot gebruikelijke muziekcafé avonden vindt dit evenement deze keer plaats in de theaterzaal die voor deze gelegenheid wordt omgebouwd tot een café met een groot muziekpodium. Toegang tot het muziekcafé is zoals altijd gratis. Gezien het grote aantal te verwachten bezoekers wordt er dit keer gewerkt met gratis toegangskaartjes die kunnen worden besteld via de website van Kulturhus Borne. 

Backroad is een coverband uit Twente, opgericht eind 2019 en bestaat uit zes bandleden. Zij spelen covers van de leukste klassiekers uit het rockgenre. Zij gaan voor het maken van veel plezier en lekker rocken. 

Muziekcafé avonden worden regelmatig georganiseerd in de foyer van het Kulturhus Borne. De foyer wordt dan voor het Muziekcafé omgetoverd tot een gezellig café met een groot muziekpodium. Het Muziekcafé is geopend vanaf 19.30 uur. Het programma begint om 20.00 uur.

kulturhusborne.nl

Afbeelding
Olav Mol en Jack Plooij en hun helden uit de Formule 1 29 sep., 19:29
Afbeelding
Uw kleding geeft toekomst in Oeganda 28 sep., 17:52
Afbeelding
Dementietafel Beleven in Muziek 28 sep., 16:31
Afbeelding
Het leukste hondenfeest bij de Hondenhoeve 28 sep., 13:53
Afbeelding
Nivon Hengelo heeft een uitgebreid cursusaanbod 28 sep., 10:50
Afbeelding
Column: Besturen 28 sep., 08:26
Afbeelding
Werken op Kind-jeugdlocatie de Molenwiek van Aveleijn 27 sep., 20:06
Afbeelding
'Wil je niet missen: Pasar Malam Asia in Enschede!' 27 sep., 17:23