Corine Hofstra
Corine Hofstra

Column Corine Hofstra: terug naar het normale leven

Algemeen

Terug naar het normale leven. Zo voelt het even, na al die weken hectiek. Halverwege juli begon het voor mij al, de aanloop richting de Melbuul’ndagen en afgelopen zaterdag sloot ik de marathon af met de uitreiking van Slag om Borne. 

BORNE - Meer dan 250 mensen kwamen naar het Kulturhus toe om nog even na te praten over antwoorden en gekke opdrachten, bijzondere team tactieken en om even het nieuwe Bornse biertje te proeven: ‘Zwaar ’t Bokje’ van Karelsk! Al met al een geslaagde avond en we hebben 3 Bornse goede doelen & initiatieven blij mogen maken met een groot bedrag!

Scouting Martina heeft 2.500 euro binnengeharkt dankzij het team ‘We’re born ready’ die slecht met één punt meer de ‘Brinks’ versloegen. Laatstgenoemde haalden daarmee 1.500 euro binnen voor ‘Beleef Kerstmis in Oud Borne’! Op de derde plaats is CDA Borne geëindigd en daarom mag Stichting Kinderlach Twente 1.000 euro in ontvangst nemen. 

Uiteindelijk heeft het precies waar opgeleverd waar ik, en mijn medeorganisatoren, op hadden gehoopt. Een avond vol plezier, lachen, creativiteit, samenwerking, competitie, fanatisme, verbroedering én pure Borne trots. En dat zagen we ook na afgelopen donderdag. Ruben en ik waren immers richting Amsterdam voor de uitreiking van de Kern Creativity Awards! Uiteindelijk hebben we de award niet binnen gesleept, maar we werden ontvangen als superhelden en gingen met een tas vol complimenten naar huis. De reacties op onze eigen Facebook & Instagram waren overweldigend: Slag om Borne is sowieso een winnaar en iedereen is onwijs trots op Borne! Als kersje op de taart werd deze week ook nog eens duidelijk dat Borne de beste woongemeente van Overijssel is volgens VU Amsterdam. In de kranten, op internet en zelfs een ode aan Borne op NPO 2 radio. Maar ja, dit wisten wij natuurlijk allang!

Corine Hofstra
Visit Borne

Column Corine Hofstra

!
Afbeelding
Lions zamelen weer waardepunten in voor de Voedselbank 1 dec, 11:29
Afbeelding
Jongerenkoor ConBrio presenteert Kerstconcert 30 nov, 14:26
Afbeelding
Aangepaste trap voor 3-jarige Lotte 30 nov, 14:15
Afbeelding
Met je buurt bomen planten 30 nov, 13:24
Afbeelding
Collectanten gezocht voor Hersenstichting 30 nov, 13:22
Afbeelding
Samen Kerken: Leer ons de liefde voor de vrede 30 nov, 13:18
Afbeelding
Roland Kaiser komt zingen in Gronau 30 nov, 11:13
Afbeelding
NIVON-presentatie en volkskerstzang in Hengelo 30 nov, 11:12