In de serviceshop van de Koepel kunnen verschillende golfbenodigdheden worden aangeschaft.
In de serviceshop van de Koepel kunnen verschillende golfbenodigdheden worden aangeschaft.

Golfclub de Koepel houdt Overijssels kampioenschap

Algemeen

WIERDEN - Golfclub de Koepel vormt zondag 2 oktober het decor voor de 10e editie van de Overijsselse Golf Kampioenschappen. Alle acht golfverenigingen uit Overijssel vaardigen hun vijf beste heren en vijf beste dames af. De deelnemers spelen om een individuele prijs en een teamprijs. 

De deelnemende clubs zijn Driene (Hengelo), De Lage Mors (Delden), Hooge Graven (Ommen), Golfclub Zwolle (Zwolle), Twentsche Golfclub (Ambt Delden), Het Rijk van Sybrook (Enschede), Sallandsche Golfclub (Diepenveen) en gastclub De Koepel (Wierden). Aan de weg van Rijssen naar Wierden ligt de 18 holes bos- en heidebaan op het landgoed dat vroeger bekend stond als de Wierdense duinen. 

‘’Kenmerkend voor de Koepel zijn de jeneverbessen, de oude inheemse bomen en de heide. Door de zanderige ondergrond is de baan tijdens het hele jaar vrijwel altijd goed bespeelbaar. Door de ontspannen sfeer voelen leden en gastspelers zich snel op hun gemak. In het restaurant is altijd wel een gezellig plekje te vinden voor een hapje en een drankje. Voor gastspelers zijn er aantrekkelijke arrangementen. Met een grotendeels overdekte driving range, een royale chipping green met bunkers en een ruime putting green heeft de Koepel alle oefenfaciliteiten die men bij zo’n golfclub mag verwachten’’, aldus secretaris Anita Pieper.

Afbeelding
Column Irene Pigge: veel zure smoeltjes op het station deze week 47 minuten geleden
Afbeelding
Samen Kerken: Paters met idealen 47 minuten geleden
Afbeelding
An Exclusive Acoustic Night: 10cc, The Hollies en The Sweet originals 1 uur geleden
Afbeelding
Juridisch Spreekuur 30 nov., 12:42
Afbeelding
Bijzondere korpsavond brandweer 29 nov., 09:38
Afbeelding
Borns Blauw dichtwedstrijd 28 nov., 15:40
Afbeelding
Column Irene Pigge: Sintstress met de surprises en cadeautjes 28 nov., 14:38
Afbeelding
Samen Kerken: Met de Liefde als midden… 28 nov., 13:25