In de serviceshop van de Koepel kunnen verschillende golfbenodigdheden worden aangeschaft.
In de serviceshop van de Koepel kunnen verschillende golfbenodigdheden worden aangeschaft.

Golfclub de Koepel houdt Overijssels kampioenschap

Algemeen

WIERDEN - Golfclub de Koepel vormt zondag 2 oktober het decor voor de 10e editie van de Overijsselse Golf Kampioenschappen. Alle acht golfverenigingen uit Overijssel vaardigen hun vijf beste heren en vijf beste dames af. De deelnemers spelen om een individuele prijs en een teamprijs. 

De deelnemende clubs zijn Driene (Hengelo), De Lage Mors (Delden), Hooge Graven (Ommen), Golfclub Zwolle (Zwolle), Twentsche Golfclub (Ambt Delden), Het Rijk van Sybrook (Enschede), Sallandsche Golfclub (Diepenveen) en gastclub De Koepel (Wierden). Aan de weg van Rijssen naar Wierden ligt de 18 holes bos- en heidebaan op het landgoed dat vroeger bekend stond als de Wierdense duinen. 

‘’Kenmerkend voor de Koepel zijn de jeneverbessen, de oude inheemse bomen en de heide. Door de zanderige ondergrond is de baan tijdens het hele jaar vrijwel altijd goed bespeelbaar. Door de ontspannen sfeer voelen leden en gastspelers zich snel op hun gemak. In het restaurant is altijd wel een gezellig plekje te vinden voor een hapje en een drankje. Voor gastspelers zijn er aantrekkelijke arrangementen. Met een grotendeels overdekte driving range, een royale chipping green met bunkers en een ruime putting green heeft de Koepel alle oefenfaciliteiten die men bij zo’n golfclub mag verwachten’’, aldus secretaris Anita Pieper.

Afbeelding
Living Statues voor Sri Lanka 13 uur geleden
Afbeelding
Vrijwilligers gezocht voor Mooi Weer Festival 14 uur geleden
Afbeelding
Prachtige donatie voor jeugdwerk damclub 18 apr, 14:21
Leerlingen van de groepen 7 en 8 van DE Optimist luisteren geboeid toe naar de les van adjudant en veteraan Frank Waanders.
Veteranen in de Bornse klassen 18 apr, 12:20
Anke Jonathans en Bertil Meyer met de poster van Borne op z'n Best.
Borne op z'n Best laat Borne bruisen 17 apr, 13:19
Bent u de leuke oma die zij zoeken?
Bijzondere oproep: Lieve en actieve oma gezocht! 17 apr, 12:15
Tijdens Open Podium Overijssel 2023 ging de band Kiespijn er met de hoofdprijs vandoor. Aan wie dragen zij op 20 april de wisselbeker over?
Wie volgt de band Kiespijn op en wint Open Podium Overijssel '24? 17 apr, 10:17
Afbeelding
Derde duofiets voor Fietsmaatjes Borne 16 apr, 15:36