Afbeelding

Bloemenverkoop Floralia gaat door

Algemeen

BORNE - Na de succesvolle Open Dagen van enige weken geleden, staan de bloemen er nog steeds schitterend bij. Afgelopen donderdag was de rolstoel wandelgroep van het Dijkhuis op bezoek. 

De bloemenpracht bleek een schot in de roos, de deelnemers waren vol bewondering over de prachtige bloemen. Elk jaar bezoeken zij de tuin en genieten in elk opzicht, voorzien van een kopje koffie of thee met versnapering en telkens nemen ze afscheid met een bijzondere verrassing, samengesteld door de vrijwilligers, die er steeds weer in slagen iets bijzonders uit de hoge hoed te toveren. De milde nazomer, met zo nu en dan een bui, heeft met name de chrysanten goed gedaan, deze staan volop in bloei, terwijl ook de zinnia’s en dahlia’s zich nog steeds van hun mooie kant laten zien. De tuin is dagelijks geopend van 13.30 tot 16.00 uur en op de zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Floralia is gelegen aan de Twickelerblokweg 8. Ook bereikbaar via de Carpool parkeerplaats aan het eind van de Azelosestraat. 

De verwachting is, dat de bloemenpracht met deze weersomstandigheden nog wel een aantal weken aanhoudt, waardoor de verkoop ook mogelijk blijft. De tuin, die in 2023 zijn 70-jarig bestaan viert, is nu op zijn mooist.

!
Afbeelding
Lions zamelen weer waardepunten in voor de Voedselbank 1 dec, 11:29
Afbeelding
Jongerenkoor ConBrio presenteert Kerstconcert 30 nov, 14:26
Afbeelding
Aangepaste trap voor 3-jarige Lotte 30 nov, 14:15
Afbeelding
Met je buurt bomen planten 30 nov, 13:24
Afbeelding
Collectanten gezocht voor Hersenstichting 30 nov, 13:22
Afbeelding
Samen Kerken: Leer ons de liefde voor de vrede 30 nov, 13:18
Afbeelding
Roland Kaiser komt zingen in Gronau 30 nov, 11:13
Afbeelding
NIVON-presentatie en volkskerstzang in Hengelo 30 nov, 11:12