Corine Hofstra.
Corine Hofstra.

Column Corine Hofstra: lekker door een roze bril blijven kijken!

Column

Konden we altijd alles maar bekijken door een roze bril. Dan leek alles meer hoopvol. Schoon. Veelbelovend. Dan zien we alles lekker optimistisch. Heerlijk is dat toch, die modus? 

Bij die eerste maanden van verliefdheid, voelt als lichter en is het leven nog zoveel leuker dan normaal. Jammer genoeg verdwijnt de roze bril na verloop van tijd. Onze gesteldheid, humeur, ervaringen en omgeving zorgen ervoor dat die bril ineens een ander kleurtje kan hebben. In het kader van positiviteit wil ik voorstellen om hem deze week gewoon even op te houden.

Terwijl ik die typ op Rosenmontag liggen er waarschijnlijk heel wat mensen rozig op de bank na een weekendje iets teveel bier & ongezond eten. Lopen de lastminute carnavalsvierders nog net met een roze tasje van Carnavalsland de straat uit. Staat er op de rotonde van de Prins Bernhardlaan nog een roze flamingo en hangen er her en der nog wat roze ballonnen, de leftovers van een roze spektakel aldaar.

Daarbij komt dat deze woensdag het alweer tijd is voor Valentijn. En die dag associëren we toch voornamelijk met rood én roze. De kleuren van de liefde. Zie je, voor je het weet zijn we weer terug bij de roze bril. Niet voor niets, want op visitborne.nl zijn er tips voor een rozige Valentijnsdag te vinden waarbij jij en je geliefde (of jezelf als je single bent), sowieso voor heel even de wereld weer met een roze bril bekijkt.

Corine Hofstra
Visit Borne

Ook in alle ándere kleuren van de regenboog valt veel te beleven in Borne! Kijk voor een actueel overzicht van activiteiten op: www.visitborne.nl

De 'drie gezichten' van het Sociaal Hus: Natalja, Sharon en Tom.
Kansen voor organisaties en inwoners 59 minuten geleden
De wethouder mocht een deel van de oude muur naar beneden halen.
Sloop het Wooldrik gestart 19 uur geleden
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 22 uur geleden
Schouwburg Hengelo verandert op 1 mei in een post-apocalyptisch paradijs anno 2200 voor de voorstelling ATMEN. Foto: Anja Beutler
Spectaculaire klimaatcrisis-voorstelling van Nicole Beutler 22 uur geleden
Afbeelding
Samen Kerken: Ga uit o mens zoek uw vreugd 22 uur geleden
Irene Pigge.
Column Irene Pigge: halve woorden 23 uur geleden
Corine Hofstra.
Column Corine Hofstra: Borne was weer op z'n best! gisteren
Afbeelding
Ruime overwinning NEO gisteren