Afbeelding

Column Irene Pigge: Jarig!

Column

Irene Pigge is samen met haar man eigenaar van het winkeltje op het station van Borne. Een druk punt, waar veel ontmoetingen plaatsvinden en waar reuring is. In Hart van Borne vertelt zij wat zij er zoal meemaakt.

Ze zeggen weleens dat verstand met de jaren komt. Nu ik vandaag toch echt vijftig ben geworden (pff wat staat dat oud), zou ik willen dat ik automagisch ineens goed was in planning en dat ik me daar dan ook aan zou gaan houden. Dan zou ik nu niet brak vanuit m’n bed deze column tikken. Met de wijn nog in mijn lijf is het makkelijk beterschap beloven. Praktijk zal echter uitwijzen dat ik nog steeds mijn stukjes inlever terwijl de inkt nog nat is en ik nog steeds op het laatste moment hapjes en taart moet regelen (wat me eraan herinnert dat ik dit nog moet doen voor m’n feestje zaterdag). Ik heb de eerste vijftig jaren van m’n leven al m’n dingen zo geregeld dus ik gok dat ik dit in Life part II niet zomaar ga afleren. Het rennen tegen de deadline hoort denk ik een beetje bij me. Dat is vast ook wel ergens goed voor, het houdt me scherp en in conditie.

Irene Pigge
De Koffiekaravaa
n

De 'drie gezichten' van het Sociaal Hus: Natalja, Sharon en Tom.
Kansen voor organisaties en inwoners 1 uur geleden
De wethouder mocht een deel van de oude muur naar beneden halen.
Sloop het Wooldrik gestart 19 uur geleden
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 22 uur geleden
Schouwburg Hengelo verandert op 1 mei in een post-apocalyptisch paradijs anno 2200 voor de voorstelling ATMEN. Foto: Anja Beutler
Spectaculaire klimaatcrisis-voorstelling van Nicole Beutler 22 uur geleden
Afbeelding
Samen Kerken: Ga uit o mens zoek uw vreugd 23 uur geleden
Irene Pigge.
Column Irene Pigge: halve woorden 23 uur geleden
Corine Hofstra.
Column Corine Hofstra: Borne was weer op z'n best! gisteren
Afbeelding
Ruime overwinning NEO gisteren