John en Irene Pigge.
John en Irene Pigge. Foto: Jochem Boxem

De Koffiekaravaan doet mee met de ‘Week van de Stenen Winkel’

Zakelijk

In de week van 13 tot en met 19 mei vindt de derde landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument. 

BORNE - Ook lokale ondernemers John en Irene Pigge van De Koffiekaravaan doen mee. Lokale winkels organiseren in de ‘Week van de Stenen Winkel’ allerlei feestelijke activiteiten op de winkelvloer om de kracht van stenen winkels te vieren, samen met hun klanten. De Koffiekaravaan is een van de winkels die deelneemt aan dit initiatief.

Niet weg te denken

In 2017 werd de winkel van John Pigge geopend in Borne en 7 jaar later is de winkel niet meer weg te denken uit Borne. “De reden dat we deelnemen aan de ‘Week van de Stenen Winkel’ is dat we het belangrijk vinden dat niet alles online plaatsvindt. Natuurlijk is het makkelijk om alles thuis te laten bezorgen, maar hoe fijn is het om persoonlijk advies te krijgen bij het kiezen van bijvoorbeeld koffiebonen of een koffiemachine”, vertelt eigenaar Irene Pigge. “We kijken ernaar uit om samen met iedereen in Borne de kracht van onze lokale stenen winkels te vieren en nog eens te onderstrepen waarom deze winkels een plekje verdienen in ons straatbeeld.”

Speciale activiteiten

Tijdens ‘Week van de Stenen Winkel’ vinden er ook in De Koffiekaravaan bijzondere activiteiten plaats. Er vinden demo’s plaats van het koffiebranden en er zijn ook kleine proeverijtjes van de verschillende ijskoffies uit het aanbod. En De Koffiekaravaan schenkt meer dan koffie. Zij verzorgen ook graag uw hapjes en koken graag voor u mee. Daarom krijgt u deze week bij het bestellen van twee maaltijden een lekker stukje grillworst cadeau.

Kom langs

De Koffiekaravaan is gevestigd op het station van Borne aan de Parallelweg 2. Kijk voor meer informatie ook op hun website: www.dekoffiekaravaan.eu 

Afbeelding
Eindconcert Optimist 23 mei, 12:58
Afbeelding
Maakdag festival in de Bibliotheek 23 mei, 12:57
Afbeelding
IJsclub Zenderen koopt grond ijsbaan 22 mei, 12:56
Afbeelding
Zo..maar zomer in Borne 22 mei, 10:55
Afbeelding
Ondermij-ningsmarkt voor inwoners en ondernemers 21 mei, 14:54
Bjorn oude Ophuis van Carpetright Almelo.
Carpetright levert kwaliteit kunstgras 21 mei, 14:42
Het team van Idverde hoopt 25 mei veel belangstellenden te begroeten op de open dag. Eigen foto.
Open dag bij groenbedrijf Idverde 21 mei, 13:41
Afbeelding
Samen Kerken: Geen spijt van vriendschap 21 mei, 12:50