JYSK Almelo heeft de perfecte loungeset voor in de tuin.
JYSK Almelo heeft de perfecte loungeset voor in de tuin. Foto:

JYSK heeft de perfecte loungeset

Zakelijk

Bij JYSK Almelo kies jij de perfecte loungeset voor je tuin.

Almelo - Als het avondeten achter de rug is en het een mooie, warme avond is, waarom zou je dan nog naar binnen gaan als je zin hebt om nog wat rond te hangen op het terras? Met luxe tuinmeubelen zoals een loungeset haal je nog meer uit onze buitenruimte en de late zomeravonden. Het kan echter moeilijk zijn om de perfecte loungeset te vinden die bij je past: er zijn talloze combinaties van tafels, stoelen en loungebanken. Daarnaast moet je ook denken aan kwaliteit en onderhoud. Laat ons je begeleiden om erachter te komen welke loungeset je moet kiezen en waar je op moet letten.

Waar kun je loungesets in de tuin voor gebruiken?

Een loungeset kan zowel op het terras als in de tuin worden gebruikt. Het geeft een heel speciale, ontspannen sfeer aan je buitenruimte. Het is niet alleen een plek om te ontspannen en te genieten van de stilte, maar ook een plek waar je tijd kunt doorbrengen met vrienden en familie. Een loungeset kan een verzamelpunt en ontmoetingsplaats zijn in je tuin. Je denkt misschien meer aan een bank, maar in werkelijkheid kun je er ook al fresco aan dineren omdat veel loungesets een in hoogte verstelbare tafel bevatten.

Bedenk dus eerst hoe, waar en wanneer je van het zomerse weer gaat genieten in een loungeset, en bekijk dan de verschillende opties. Wil je hem vooral gebruiken onder de bomen in de tuin waar je met je benen omhoog kunt genieten van een koud drankje? Of wil je hem gebruiken als je vrienden en familie bij elkaar hebt? Of misschien als ligstoel op het terras? Of heb je andere scenario’s in gedachten?

Loungesets - waar moet je op letten?

Bij het zoeken naar nieuwe tuinmeubelen kan het aantal keuzes overweldigend zijn. We raden je aan om te kijken naar de verhouding tussen prijs, functionaliteit en behoeften van jouw kant. Als je deze factoren vergelijkt, zal je de beste loungeset vinden. Bij JYSK bieden we loungesets voor alle budgetten en behoeften.

Ruimte en afmetingen

Het eerste waar je rekening mee moet houden is de grootte van je buitenruimte. Heb je een balkon of een enorm terras? Hoe dan ook, je kunt een loungeset vinden die aan je behoeften voldoet.

Voor een kleine buitenruimte kan een hoekbank problematisch zijn, maar een set met twee tuinstoelen, een tafel en eventueel een 2-zitsbank kan een goede optie zijn. Ga voor een lichte uitdrukking en meubilair dat gemakkelijk te verplaatsen is. Als je buitenruimte groter is dan een klein terras of een balkon, maar niet heel groot, dan kan het een goede oplossing zijn om een tuinset te combineren met een kleine loungeset, of misschien ga je voor onze middelgrote loungesets, bestaande uit een 3-zitsbank, een loungetafel en een paar tuinloungestoelen of twee kleine banken en een loungetafel. Kom gerust langs bij JYSK Almelo om je vrijblijvend te laten adviseren!

Afbeelding
Eindconcert Optimist 23 mei, 12:58
Afbeelding
Maakdag festival in de Bibliotheek 23 mei, 12:57
Afbeelding
IJsclub Zenderen koopt grond ijsbaan 22 mei, 12:56
Afbeelding
Zo..maar zomer in Borne 22 mei, 10:55
Afbeelding
Ondermij-ningsmarkt voor inwoners en ondernemers 21 mei, 14:54
Bjorn oude Ophuis van Carpetright Almelo.
Carpetright levert kwaliteit kunstgras 21 mei, 14:42
Het team van Idverde hoopt 25 mei veel belangstellenden te begroeten op de open dag. Eigen foto.
Open dag bij groenbedrijf Idverde 21 mei, 13:41
Afbeelding
Samen Kerken: Geen spijt van vriendschap 21 mei, 12:50