Afbeelding
Foto: ERIK DE RUIJTER

Twee top 10 resultaten Joris op Nürburgring

De Nürburgringis Joris een compleet nieuwe baan. Vanwege de hoogteverschillen en speciale bochten was het een moeilijke baan, maar Joris wist al snel zijn draai te vinden.
Vrijdag leerde Joris het circuit kennen en ging telkens sneller rond. Het resultaat was een 10e plaats in de kwalificatie.
Joris over race 1: "Mijn start was voor het eerst dit seizoen niet goed en ook in de eerste scherpe bocht naar rechts zat het niet helemaal mee."
Race 2 zag er heel anders uit, vlak voor de tijd begon het te regenen. Door goed werk van het team konden de wielen snel gewisseld worden en ging Joris op regenbanden van start. De race werd al na 6 ronden beëindigd met de rode vlag. Joris eindigde als 9e


(7e zonder de gastrijders).
Joris: "We konden de Nürburgring verlaten met een goed gevoel en met de nodige punten op zak. Het was een sterk deelnemersveld met 4 gastrijders uit het Duitse kampioenschap aan de start. Dat maakte dit weekend extra leerzaam. Als de snellere mannen voorbijkomen moet je gelijk je ogen de kost geven. Het is mij duidelijk geworden dat we echt met wat specifieke punten aan de slag moeten om de volgende stap te maken. In het kampioenschap staan we nog steeds op een mooie 6e plaats. Dank aan iedereen die mij steunt en op naar de volgende race!"

Goed nieuws!
Het volgende raceweekend is weer in Assen (16, 17 en 18 juli) en er is goed nieuws! Publiek is weer welkom met een negatieve test of volledige vaccinatie. Er wordt gewerkt met de CoronaCheck app. Bekijk hier het tijdschema en kijk voor meer informatie over het toegangsbeleid op: https://idcracing.nl/nieuws/toegangsbeleid-tt-circuit-assen-per-08-07-2021 Mochten hier vragen over zijn, dan horen wij het graag via: info@jorislentfert.nl

Afbeelding