schrijfblok pen
schrijfblok pen Foto:

Kort nieuws

Bornse Boules Battle op 17 juli!

In december kennen we de Curling Competitie op de ijsbaan, maar deze zomer komen we uiteraard met de zomerse variant: een Jeu des Boules competitie! De enige echte Bornse Boules Battles! Oefen alvast de komende weken op de banen bij het Dorsetplein en win op 17 juli de eerste editie van dit toernooi!

Schrijf je nu in met je collega's voor dit bedrijven toernooi op 17 juli van 17:30 - 21:30.

We spelen (bij voldoende aanmeldingen) verdeeld over 4 banen. Twee stuks op het Dorsetplein en bij meer aanmeldingen ook twee bij Het Kulturhus. Er gaat gespeeld worden in poules en een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 4 personen. Let op: er mogen elke keer slechts 2 personen van het team de baan betreden. Dit zodat we de 1,5 meter afstand goed kunnen waarborgen. Om te zorgen dat iedereen alle wedstrijden in de poule kan spelen, willen we jullie vragen het gehele dagdeel aanwezig te zijn. Maar niet getreurd, op de momenten dat je niet speelt kun je heerlijk genieten met je team op het terras van Bliss of het Kulturhus. De inschrijfkosten bedragen per team €15,- euro, deze dien je contant af te rekenen op locatie.

Van het Postduivenfront 

10 juli Wedvlucht Chalons 408 km

 1 G.J.M. Ros         

 2 Comb. Seelen         

 3 Comb. Blokhuis         

 4 Comb. Seelen         

 5 H. Mensink         

 6 H. Mensink                 

 7 Comb. Blokhuis         

 8 G.J.M. Ros                 

 9 Hugo Schipdam         

 10 Comb. Blokhuis         

 11 G.J.M. Ros                 

 12 Comb. Seelen         

 13 Comb.Bakker               

 Wedvlucht Dax 1116 km

 1 Comb. Seelen 

 2 H.Helming                         

 3 A. Oz         

Wedvlucht Beek en Donk 112 km

 1 Comb. Blokhuis         

 2 Comb. Blokhuis         

 3 Comb. Blokhuis         

 4 Comb. Blokhuis         

 5 Comb.Bakker         

 6 Comb.Bakker                

 7 H. Ellenbroek         

 8 B. Achterberg         

 9 Comb. Blokhuis         

 10 A.Veldhuis en zn 

 11 Comb. Seelen         

 12 H. Ellenbroek         

 13 H. Ellenbroek         

 14 Comb.Bakker                

15 Justin Bartelink 

Openstelling Oude Kerk Borne / Lunch-concerten

De kerk is meer dan een plaats van samenkomst op de zondagmorgen. Het is een ontmoetingsplek en cultureel centrum ineen. In de maanden juli en augustus is de Oude Kerk daarom, net als vorig jaar, op woensdagmiddag van 12.00-14.00 uur geopend voor publiek. De geïnteresseerde toerist, en toevallig passant worden in de gelegenheid gesteld even uit te rusten, te genieten van het fraaie, monumentale interieur, en te luisteren naar livemuziek.

Of je nu op zoek bent voor een moment van bezinning of de fresco’s wilt bewonderen, kom binnen en onthaast je.

NIEUW zijn de lunchconcerten in augustus, verzorgd door een aantal professionele musici.

4 augustus: Jan Braakman m.m.v. Bram Jaspers, orgel vierhandig

11 augustus: Emma Finkers, harp

18 augustus: Maarten Wilmink, orgel

25 augustus: Ronald Moelker, blokfluit

Tijdstip: van 12.30 uur tot ca. 13.00 uur. Collecte bij de uitgang


De beste sponsorplek is nog vrij: de voorkant van het wedstrijdshirt.


Volleybalvereniging Apollo 8 uit Borne zoekt nog een hoofdsponsor die met het eerste damesteam Nederland en Europa in gaat. Apollo 8 heeft al veel sponsors achter zich staan. Maar de beste sponsorplek is nog vrij: de voorkant van het wedstrijdshirt van Dames 1!


Het team komt uit op het hoogste niveau in Nederland en heeft zich binnen drie jaar aan de top van de eredivisie genesteld. Dat leidde afgelopen seizoen tot het winnen van de Nationale Beker en daarmee plaatsing voor Europees volleybal. In oktober gaat Europa kennis maken met de ambitieuze volleybalvereniging. Apollo 8 is toonaangevend in Nederland, trouw aan de achterban en toegankelijkheid en vriendschap staan hoog in het vaandel.


Interessant om nu in te stappen


De Bornse vereniging zoekt een ondernemer(s) met drive en maatschappelijke betrokkenheid om samen de stap te maken. ‘Door de media-aandacht die Apollo 8 momenteel genereert is het voor een ondernemer of bedrijf erg interessant om nu in te stappen', vertelt Kirsten Kruize van de sponsorcommissie van de Bornse vereniging. ‘Door de plaatsing van het bedrijfslogo op de voorkant van ons wedstrijdshirt komt het bedrijf volop in beeld. Op sociale media, in de landelijke en regionale media en op vele volleybalsites. Daarnaast trekt een wedstrijd van Apollo 8 gemiddeld 500 bezoekers en is elke wedstrijd via een livestream te volgen. We zijn op zoek naar die ene hoofdsponsor die zich wil verbinden aan een gepassioneerde vereniging die een van de topclubs is in Nederland én dat wil blijven'.


In gesprek


‘Voor 9.500 euro kan een bedrijf of ondernemer zich bij ons aansluiten. Als dat bedrag voor een ondernemer te hoog is kan het bedrag ook gedeeld worden met een andere ondernemer. We bespreken graag de mogelijkheden met belangstellenden’, sluit Kirsten af.


Kijk voor meer informatie op de website van Apollo 8