Voetballen bij BVV

BORNE - Deze zomer kunnen mensen weerrecreatief voetballen op het hoofdveld van BVV Borne. Van 19 juli tot 13 augustus is er doordeweeks een toezichthouder aanwezig om de sporters te ontvangen.


De inzet van een toezichthouder is helaas ook echt noodzakelijk. Voor 2017 waren er jaarlijks veel vernielingen op en om het sportpark; onder andere aan de hekwerken. Dit kwam door mensen die zelf een doorgang probeerden te maken naar de velden. Om een en ander een halt toe te roepen werd in 2017 op proef doordeweeks een toezichthouder ingezet. Dit zorgde voor veel minder vernielingen, waardoor de toezichtouders nu een permanente rol hebben in de zomervakantie. Deze zijn te herkennen aan een hesje en/of T-shirt.


Wie recreatief wil voetballen op het hoofdveld van BVV Borne is welkom op maandag, woensdag en vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur en op dinsdag en donderdag van 14.00 tot 21.00 uur. De overige voetbalverenigingen zijn gedurende deze periode niet open voor recreatief gebruik. Zij verzoeken dan ook vriendelijk om weg te blijven van deze velden.