Mevrouw De Vos stopt met Sam's kledingactie

Vervolg van pagina 1


Vanaf dat moment werd haar huisadres het depot voor het brengen van de gebruikte kleding. 


"We hebben inmiddels een vaste kring van mensen die regelmatig wat brengen”, aldus mevr. De Vos. "Er zijn ook mensen die de kleding niet naar de Kringloop willen brengen omdat ze het vervelend vinden later iemand tegen te komen die de kleding van bijvoorbeeld een overleden dierbare draagt”. 


Na 25 jaar is het echter tijd om er een punt achter te zetten. Al die mensen aan de deur wordt haar zo langzamerhand te veel. Als haar man er is brengt deze de gebrachte kleding wel meteen naar de garage, maar als hij er niet is worden de zakken in de gang gezet. "En de kleding stinkt soms nogal, vooral als mensen mottenballen hebben gebruikt ruikt het ontzettend". "In de hele gang hangt dan een op zijn zachtst gezegd onaangename geur" 


Ze staat nog steeds achter de actie en het goede doel en hoopt dat zich spoedig een vervanger meldt. Van de Stichting Sam's Kledingactie heeft ze inmiddels een prachtige bos bloemen mogen ontvangen. Een grote doos werd aan deur afgeleverd met niet alleen de bloemen maar ook een prachtige vaas.