Hamlet in de tuin van Kasteel Twickel: een bijzonder verhaal op een bijzondere locatie. Kom ook genieten op 3 en 4 september en steun een goed doel.
Hamlet in de tuin van Kasteel Twickel: een bijzonder verhaal op een bijzondere locatie. Kom ook genieten op 3 en 4 september en steun een goed doel. Foto:

Hamlet in de privétuin van Kasteel Twickel

AMBT DELDEN - Aan het eind van deze zomer maakt Rotary Delden-Borne van deze voorstelling een echt middagje of avondje uit!

Eerst, picknicken op een zelfgekozen plekje in de tuinen van Twickel, langs de slotgracht of onder een statige, oude boom, terwijl u luistert naar live muziek. U krijgt een rijkgevulde picknickmand om heerlijk van te genieten. Neem wel uw eigen kleedje mee, en dan de voorstelling. Theatergroep King’s Men speelt Hamlet zoals Shakespeare het bedoelde: toegankelijk, vol humor, met virtuoze dubbelrollen op een schitterende locatie. Hamlet is een modern coming-of-age-verhaal geworden, hartverscheurend, intens en vol verrassende momenten. Op energieke en hartveroverende wijze brengen de acteurs Shakespeares verhaal van de jonge prins Hamlet tot leven. Zij gebruiken een mix van Duits, Nederlands, a little English en ’n luk Twents. Rotary doneert de opbrengst aan Stichting EKIKO | Elk kind een koffer. Deze stichting bekommert zich om kinderen die in de knel zitten. Elk kind dat niet meer thuis kan blijven, krijgt een koffer met eigen spullen. De voorstellingen: vrijdag 3 en zaterdag 4 september om 17.30 uur en zondag 5 september om 13.00 uur.