Van dansworkshops tot djembee, graffitiworkshops en nog veel meer: er is van alles te beleven in Borne komend weekend!
Van dansworkshops tot djembee, graffitiworkshops en nog veel meer: er is van alles te beleven in Borne komend weekend! Foto: Shutterstock

Koopzondag, kraampjesmarkt en meer in Borne dit weekend!

Algemeen

BORNE - Er komt weer een geweldig vol weekend aan in ons mooie Borne. Vrijdagavond, zaterdag en zondag is er een gezellige kraampjesmarkt, mogelijk gemaakt door alle winkeliers uit Borne. Zondag is het dan ook koopzondag en zijn de winkels geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Verder heeft de organisatie van de Melbuul’ndagen alles uit de kast gehaald om de jeugd een fantastische finale van deze zomer te geven. Alles uiteraard passend binnen de laatste maatregelenvan het RIVM. Zie het programma hieronder.  

De jeugd tot 18 jaar gaat de Bornse Zomer afsluiten met een spetterende finale. Voor de kinderen in en uit Borne, halen we alles uit de kast! Doe mee met Djembee, zet de snelste tijd neer op de Giga Stormbaan of laat je creatieve kant naar bovenkomen tijdens een lesje graffiti spuiten. Meer dan genoeg tijdens deze finale! Niet onbelangrijk: er is alleen toegang voor kinderen tot en met 18 jaar! Ouders mogen, omwille van de coronaregels, niet in de zone komen met de activiteiten. Ook willen we de ouders vragen buiten de hekken wel de 1,5 meter afstand te bewaren, zodat we er samen een leuk én veilig weekend van kunnen maken.

Zaterdag 28 augustus
Op het podium op het Rheineplein is van 11.00 tot 12.00 uur een goochelaar, van 12.00 tot 12.30 uur: Miss Nicole A voor Hospice Borne. Van 13.00 tot 15.00 uur: BorneBeweegt Bootcamp en van 15.00 tot 16.00 uur: Jesse Guitarman. In de pagode’s op het Rheineplein kan men van 11.00 tot 16.00 uur dansen op de dansmatten, zich laten schminken en er is een balonnenclown. Op het Lidl-plein (parkeerplaats de Koem) is van 11.00 tot 16.00 uur Race on Wheels en lasergamen. Tussen het Rheineplein en de Koem is van 11.00 tot 16.00 uur een Selfie en TikTok Corner.

Zondag 29 augustus
Zondag is op het podium op het Rheineplein van 11.00 tot 13.00 uur een Danceworkx workshop en optreden. Van 14.00 tot 16.00 uur is een djembee workshop, met opgave via www.visitborne.nl. In de pagode’s op het plein is van 11.00 tot 16.00 uur het dansen op de dansmatten en er is een graffiti-workshop, opgave ook via visitborne.nl Op het Lidl-plein staat van 11.00 tot 16.00 uur de Giga Stormbaan en tussen het Rheineplein en de Koem is de Selfie en TikTok Corner. 

Koopzondag
Ook de volwassenen hoeven zich niet te vervelen. Zo is er naast de gezellige kraampjesmarkt op zondag ook weer een koopzondag. De winkels hebben uiteraard weer leuke aanbiedingen. Kijk ook op: www.visitborne.nl