Afbeelding

‘Meet The Orchestra’ in theater Hertme

Algemeen

HERTME Ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan van het orkest geven de 47 muzikale professionals en dirigent majoor Patrick Curfs een uniek inkijkje in de wereld van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht; in een show die zijn weerga niet kent!

‘Orkest Koninklijke Luchtmacht? Spelen jullie dan marsen? Wat doen jullie overdag? Is dat een baan? Hoe kom je dan bij het orkest? En word je daarna ook nog militair? Welke instrumenten maken allemaal deel uit van dit orkest?’ Dit zijn vragen die regelmatig gesteld worden. In ‘Meet The Orchestra’ krijgt het publiek een unieke inkijk in de wereld van het Orkest Koninklijke Luchtmacht. 

Van jongere tot professioneel musicus, van musicus tot lid van een militair orkest, de verschillende instrumenten en secties uitgelicht, de samenwerking met artiesten, wat gebeurt er backstage... Maak kennis met dit veelzijdige orkest! Ben je benieuwd wat het Orkest Koninklijke Luchtmacht allemaal doet? Tijdens het concert op 10 september bij Openlucht Theater Hertme komen alle facetten voorbij.

Toegangskaarten voor deze show kosten € 10,= per stuk en zijn te bestellen via www.openluchttheaterhertme.nl