Fantastisch theater-weekend

We gaan er weer voor! Het eerste volle theaterweekend in het nieuwe seizoen bij Kulturhus Borne! Vrijdagavond 24 september staan Niels van der Gulik en Marcel de Groot in onze theaterzaal met hun muzikale voorstelling ‘Central Park – The Story of Simon and Garfunkel’. Dit alles nog op de ‘oude’ manier: 2 voorstellingen op een avond, max. 60 mensen per keer en 1,5 meter afstand houden.
Zaterdagavond 25 september gaan we lachen, gieren en brullen met cabaretier Roué Verveer en zijn show ‘Zo goed als nieuw'. Dit alles zónder 1,5 meter, mét testen voor toegang.


Central Park
Niels van der Gulik en Marcel de Groot vertellen en spelen het verhaal en de nummers uit het legendarische concert van Simon & Garfunkel in Central Park, New York. Ze spelen vrijdagavond 24 om 19.00 en 21.00 uur, tickets kosten €16,50 excl. €1,50 per reservering en zijn verkrijgbaar via www.kulturhusborne.nl/agenda.


Roué Verveer
Optimistisch, vrolijk, diepzinnig en hilarisch! Zaterdagavond 25 september om 20.30 uur staat hij met zijn avondvullende cabaretshow in het Kulturhus. Tickets €23,50