Oktoberfest komt er weer aan! Nina Wuijts toont wat items uit het brede assortiment Oktoberfest-kleding in de Carnavalsland Megastore.
Oktoberfest komt er weer aan! Nina Wuijts toont wat items uit het brede assortiment Oktoberfest-kleding in de Carnavalsland Megastore.

Altijd iets te vieren bij Carnavalsland

Algemeen

De winkel aan de Hofstraat 3 in Borne is een waar begrip in de brede regio. De Carnavalsland Megastore; hét walhalla voor iedereen die iets te vieren heeft. Want of het nu gaat om carnaval, Halloween, Oktoberfest, jubilea, foute thema-party’s of een verjaardag: het is altijd feest in de winkel!

BORNE - Wie binnenkomt waant zich gelijk in een feestelijke sfeer; in de Megastore is alles te vinden wat je nodig hebt om een feestje te vieren. Van de leukste verkleedkostuums en allerhande accessoires voor jong en oud tot versieringen, ludieke geschenken, maar ook voor het huren van een Abraham of Sarah bent u aan het juiste adres. De winkel met een oppervlakte van ruim 1.250 vierkante meter heeft een assortiment van maar liefst 25.000 items, waardoor er altijd wel iets leuks te vinden is. Op de drukste momenten rond carnaval zijn er 150 mensen in dienst.

Carnavalsland sloot deze maand de kleinere feestwinkel in Oldenzaal om zich geheel te kunnen richten op de Megastore in Borne. “Wij konden daar maar het puntje van de feestneus aanbieden”, grapt eigenaar Joa Korf. Naast de verkoop in de winkel levert Carnavalsland steeds meer producten via internet. Sinds 2019 is de internetverkoop verdrievoudigd. Via de thematische webshops www.carnavalsland.nl, www.tirolerland.nl, www.halloweenland.nl en www.pietenland.nl kan men gemakkelijk online feestitems vinden en bestellen. Via de Facebookpagina ‘carnavalsland’ blijft men op de hoogte van de nieuwste trends.

“Momenteel is het echt een gekkenhuis”, aldus Korf. “Er zijn de komende tijd weer veel Oktoberfeesten in de regio, maar ook Halloween eind van de maand en de Mega Carnaval Party Summer Edition in Albergen. Het loopt echt storm in de winkel.” Uiteraard is dit een welkome ontwikkeling na het moeilijke jaar 2020 en het geschrapte carnaval dit jaar. Uitdagingen zijn er uiteraard nog wel zoals in de wereldwijde logistiek, maar dankzij het brede assortiment en de ruime voorraad kan Carnavalsland toch de klant van dienst zijn.

Een aspect van Carnavalsland dat minder bekend is, is dat zij eveneens kunnen helpen wanneer de gelegenheid wat minder feestelijk is. Zo worden zij steeds vaker gevraagd om te helpen bij de aankleding bij begrafenissen, herdenkingen, avondwakes of crematies. “Een heel bijzondere eer dat Carnavalsland dit mag doen”, aldus Korf. Dat zij ook van zo’n ingetogen moment een memorabel iets mogen maken voor de nabestaanden. Wanneer u speciale wensen heeft kunt u altijd contact opnemen om deze te bespreken; zij leveren graag maatwerk en denken graag met u mee voor een passende invulling. Carnavalsland is gevestigd aan de Hofstraat 3 in Borne. Kijk voor het uitgebreide assortiment op:

www.carnavalsland.nl