Afbeelding

Hoffmann Group neemt nieuw pand in gebruik

Algemeen

Directeur Henry Blom had het in zijn openingstoespraak over de stormachtige groei van de Hoffmann Group. Vijfentwintig jaar geleden begonnen met 3 medewerkers moesten ze 60.000 km per jaar rijden om de enorme regio te bereiken. 

BORNE - Het bleek een succesformule. Ze groeiden in de loop der jaren door naar 50 medewerkers met in 2012 een omzet van 20 miljoen euro. In 2012 werden Gebo Werkzeug en Gebo Morshuis een volledige Hoffmann dochter. Hierdoor kwamen ze in een echte stroomversnelling terecht. Het team groeide en uiteindelijk werd een omzet bereikt van 40 miljoen. Een verdubbeling in 10 jaar tijd. Henry Blom: “Een pand is niet meer dan een omhulsel, we moeten het met elkaar doen. Het succes is mede aan jullie allemaal te danken”.

Robert Impler, senior vice-president Europe, was blij na drie jaar weer eens hier te zijn en erg onder indruk van het gebouw. “Er is hier iets heel bijzonders ontstaan”. “Mij is niet alleen het gebouw opgevallen, maar ook de blijdschap en trots bij de medewerkers”. Burgemeester Jan Pierik is trots op de ontwikkeling van wat 25 jaar geleden nog agrarisch gebied was. “Twee jaar geleden ging de eerste spade de grond in en nu staat er een heel mooi pand en is het hele industrieterrein in volle optie.”