Het Repair Café blijft in november en december dicht. Zij hopen in januari weer de activiteiten te kunnen hervatten, mits de coronaregels dit toestaan.
Het Repair Café blijft in november en december dicht. Zij hopen in januari weer de activiteiten te kunnen hervatten, mits de coronaregels dit toestaan.

Ook het Repair Café moet voorlopig deuren sluiten

Algemeen

Normaliter vindt elke laatste zaterdag van de maand het Repair Café plaats in de ontmoetingsruimte van de wijkvereniging, Wanne 8, van 10.00 tot 12.00 uur. Er zijn dan vrijwilligers beschikbaar die met veel inzet en creativiteit uw kapotte spullen proberen te repareren. Kapotte apparatuur, textiel of speelgoed, u kunt het allemaal brengen.

BORNE - Door de coronamaatregelen komt dit in november en december te vervallen. In januari wordt de situatie opnieuw bekeken. Men mag dan misschien weer van alles ter reparatie aanbieden zolang men het apparaat, textiel of speelgoed zelf mee kan nemen. Een eventueel vernieuwd onderdeel wordt wel in rekening gebracht.

Het onderling contact en de gezelligheid zijn echter net zo belangrijk in het Repair Café. Speciale gastvrouwen ontvangen u, doen de intake en bieden koffie of thee aan tegen een kleine vergoeding. Is de reparatie gelukt dan wordt een kleine vrije gift op prijs gesteld. Het motto van het Repair Café is: We kunnen misschien niet elk defect herstellen, maar we proberen het in elk geval wel, weggooien kan immers altijd nog. Het Repair Café is nog op zoek naar enkele vrijwilligers, die willen helpen met repareren of gastvrouw willen zijn in het Repair Café.