Afbeelding
Foto: Shutterstock

Actie-opbrengsten zeer welkom bij BVV Borne

Algemeen

“Klasse en dank!” Met die welgemeente kreet sloot Bert Bosman het dankwoord af waarmee de voorzitter van BVV Borne terugblikte op de afgelopen maanden. Dankzij de diverse lokale acties én de inzet van de leden kon de club een mooi zakcentje bijschrijven.

BORNE - Het is niet bepaald een geheim dat sportverenigingen een lastige tijd hebben met de coronamaatregelen. Zo liepen en lopen clubs nog steeds inkomsten mis door de beperkte openstelling van kantines en de fikse beperkingen op publiek. Dit nog bovenop de sportieve uitdagingen door het minder kunnen trainen en spelen.

De diverse acties van de afgelopen maanden waren dan ook zeer welkom. “Reeds vele malen heb ik onze leden bedankt en geprezen dat zij zo volhardend de BVV Borne trouw zijn gebleven. Zo ook de afgelopen maanden bij de acties die door Albert Heijn, Rabobank, PLUS Supermarkten werden georganiseerd en natuurlijk de Grote Club Actie, waar we ook dit jaar weer een Super resultaat hebben geboekt.” Zo leverde de Albert Heijn voetbalpassie-actie 521,80 euro op. De opbrengst van Rabo ClubSupport was 1.002,47 euro. De Grote Clubactie leverde een nette 5.640 euro op en de actie van de Plus-supermarkten nog eens 2.090 euro - het hoogste bedrag van Borne.