Het Bornse centrum is deze weken geheel in kerstsfeer omgetoverd. Met komend weekend mooie kerstwensen op het scherm op het plein.
Het Bornse centrum is deze weken geheel in kerstsfeer omgetoverd. Met komend weekend mooie kerstwensen op het scherm op het plein.

Column Corine Hofstra: Kom ook de gezellige kerstsfeer proeven in Borne dit weekend!

Algemeen

Het kerstvrouwpak hangt voor een weekje weer in de kast, maar de kop is er af: afgelopen weekend kon je in het centrum van Borne winkelen in gezellige kerstsfeer! 

BORNE - Met Klein Lapland (zo noemen we deze maand het pleintje bij de HEMA), gratis glühwein, koffie en warme chocolademelk, een wafelkraam, boven een vuurkorf marshmallows roosteren, 2 kerstmeisjes, een kerstman én een kerstdraaiorgel maken we het extra gezellig in het centrum. Volgende week doen we daar nog een schepje bovenop! Shopping by Candlelight kan dan wel niet doorgaan, maar we brengen hem dit jaar gewoon digitaal mét iets extra’s.

Op zaterdag 18 december vindt je op ons gezellige plein een heel groot televisiescherm van 6 vierkante meter, waarop allerlei kerstwensen, optredens en kerstboodschappen voorbijkomen. Ook jij als inwoner van gemeente Borne, bezoeker, ondernemer of stichting mag een videoboodschap of foto insturen! Dan zorgen wij dat jouw boodschap komend weekend te zien is in het dorp. Lijkt het je leuk om jouw wens voorbij te zien komen? Stuur dan jouw boodschap (in zo’n hoog mogelijke resolutie/beste kwaliteit) uiterlijk in voor donderdag 16 december 17.00 uur naar info@visitborne.nl! Zo maken we het met elkaar extra gezellig deze donkere decemberdagen!

Corine Hofstra