Afbeelding
Foto: Shutterstock.com

Vrijwilligers gezocht bij de Luisterlijn in Borne

Algemeen

Dag en nacht bieden de vrijwilligers van de Luisterlijn een luisterend oor aan mensen die hun verhaal willen delen of die kampen met pijn, verdriet en zorgen.

BORNE - De Luisterlijn is op zoek naar nieuwe mensen die vrijwilliger willen worden, in januari 2022 start een training in Borne.

De Luisterlijn is al 60 jaar de grootste organisatie in Nederland die anonieme hulp op afstand biedt. Vanuit 28 locaties, waaronder Borne, voeren zo’n 1.500 vrijwilligers dag en nacht ruim 350.000 anonieme gesprekken per jaar, via telefoon, chat en e-mail. Deze vrijwilligers krijgen een professionele training en worden doorlopend begeleid. Het is uitdagend werk, maar geeft ook veel voldoening. Er is ook echt behoefte aan deze luisterende oren.

De Luisterlijn Borne start in januari 2022 met een training en maakt graag kennis met nieuwe vrijwilligers die daaraan mee willen doen. Men leert gespreks- en luistervaardigheden om een luisterend oor te kunnen bieden. Wie goed kan luisteren en tijd en interesse heeft is van harte welkom. Kijk op de website www.deluisterlijn.nl/vrijwilligerswerk voor aanmelding. Daar staat ook meer informatie over de training en begeleiding.