Afbeelding
Foto: Shutterstock

Tijdelijke subsidieregeling voor coronacompensatie

Algemeen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borne heeft dinsdag 21 december de Tweede tijdelijke subsidieregeling coronacompensatie van de gemeente voor 2021 vastgesteld. 

BORNE - De tijdelijke subsidieregeling coronacompensatie gemeente Borne 2021 liep tot 1 september 2021. Het coronavirus is daarna in alle heftigheid weer teruggekeerd in het dagelijks leven. Gelet op de beschikbare middelen en de signalen uit de samenleving, wordt de tijdelijke regeling met terugwerkende kracht opengesteld. Deze is bedoeld om organisaties te ondersteunen die in de problemen zitten of dreigen te raken. Verder ondersteunt de regeling extra maatschappelijke activiteiten die de impact van corona op inwoners beperken, evenals het versterken van participatie.

De subsidie kan worden aangevraagd voor de vergoeding van activiteiten, waarvoor in de periode van 1 september 2021 tot 1 mei 2022, verplichtingen zijn aangegaan en die voortvloeien uit de Covid-19 maatregelen. Per organisatie kan één aanvraag worden ingediend. Het aanvraagformulier voor de tweede tijdelijke subsidieregeling coronacompensatie voor organisaties staat op: www.borne.nl/subsidieregeling-coronacompensatie.