Robert Wallerbosch (Plus), Carla ten Broeke (Plus Huls v.d. Nieuwboer), Jochem Boers, Judith Schwering en Kai Scheggetman (Plus Oelerweg).
Robert Wallerbosch (Plus), Carla ten Broeke (Plus Huls v.d. Nieuwboer), Jochem Boers, Judith Schwering en Kai Scheggetman (Plus Oelerweg). Foto:

Voordelig met auto door de wasstraat

Autowas Twente aan de Höltersweg 30A en de Plus-supermarkten in Hengelo en Borne slaan de handen ineen. Klanten van Plus kunnen vanaf komende week hun auto goedkoop laten wassen bij Autowas Twente. Het is heel simpel: bij aankoop van meer dan vijftien euro aan boodschappen bij de Plus krijgen klanten in februari een kortingspas. 

HENGELO - Het uitgebreidste wasprogramma Platinum van zeventien euro kost met de kortingspas slechts negen euro. Alle drie supermarkten van Plus in Hengelo en Borne doen mee. “De actie is in februari, maar de auto kan ook in de maanden daarna gewassen worden met deze kortingspas. Wassen met het voordeel van de kortingspas kan in februari, maart, april en mei”, zegt mede-eigenaar Judith Schwering van Autowas Twente. Autowas Twente is een begrip voor veel autobezitters in Hengelo en Borne. Menig automobilist rijdt meerdere keren in het jaar naar deze wasstraat om de auto grondig te laten wassen. "Vooral automobilisten uit Hengelo en Borne komen bij Autowas Twente. Dat is logisch. We zijn met Autowas Twente gevestigd aan de Höltersweg 30A, vlakbij de Bornsestraat in Hengelo. Maar we zien ook klanten uit Delden, Beckum en Deurningen. Toch horen we ook nog wel eens dat men niet weet dat er een autowasstraat aan de Höltersweg zit. De naambekendheid willen we nog meer vergroten. Dat doen we nu dus in samenwerking met de supermarkten Plus in Hengelo en Borne”, zegt Judith Schwering. Autowas Twente heeft meerdere wasprogramma's. Het wasprogramma Platinum van zeventien euro is de uitgebreidste. Daar kunnen autobezitters nu voordelig van profiteren. Boodschappen doen voor slechts vijftien euro bij de Plus is al voldoende. "De auto wordt bij Platinum secuur gewassen. Niet alleen in de volautomatische wasstraat. Ook daarvoor. Onze medewerkers wassen de auto's en bussen handmatig voor, voordat de automobilist de autowasstraat ingaat. Ze gaan handmatig in de sop. De velgen worden dan ook schoongemaakt.” Alle type auto's kunnen door de meest moderne wasstraat.

Afbeelding