Open huis Stork College gaat online op 2 februari

Van de nood een deugd maken. Dat is het idee van het open huis van het C.T. Stork College in Hengelo. Het open huis wordt namelijk online gehouden.

HENGELO - "De online mogelijkheden tegenwoordig zijn natuurlijk fantastisch", zo laat de school weten. "De huidige groep 8-leerlingen, onze toekomstige leerlingen, zijn hier ook echt klaar voor. Maar wat is er nou mooier dan om te ervaren en te ontdekken wat je straks op de middelbare school gaat doen." 

Voor het online open Huis heeft het C.T. Stork College een box ontwikkeld: de Trotse Makers Box. Hierin zitten alle benodigdheden om actief deel te kunnen nemen aan het online open huis. Meedoen kan nog. Wie zich opgeeft op de website, krijgt de Trotse Makers Box op woensdag 2 februari persoonlijk thuisgebracht. Zowel leerlingen van groep 8, als leerlingen uit de tweede klas van het voortgezet onderwijs, die bij het C.T. Stork College leerjaar 3 en 4 willen volgen, kunnen zich aanmelden voor het online open Huis en de Trotse Makers Box. Het online open huis op woensdag 2 februari duurt van 18.00 tot 21.00 uur. Opgeven kan op de website. Kijk hier ook voor meer informatie:

www.ctstorkcollege.nl