Afbeelding
Foto:

Handbaltalent Silas

BORNE - Silas Speckmann is één van de meest talentvolle sporters van Borne. Met een moeder die in het verleden samen met haar drie zussen in het eerste van Borhave speelde. Een zus die traint en af en toe speelt bij het eerste van - uiteraard - Borhave en een jonger broertje die al net zoveel talent als Silas lijkt de hebben. Het handballen zit dus in de genen. Een echte handbalfamilie dus. De nu achttienjarige Silas begon al op zijn vierde met handbal bij de lokale trots Borhave.


Lees elders verder in deze krant


Silas Speckmann is één van de meest talentvolle sporters van Borne. Met een moeder die in het verleden samen met haar drie zussen in het eerste van Borhave speelde, een zus die traint en speelt af en toe bij het eerste van Borhave. Een echte handbalfamilie dus.

De nu achttienjarige Silas begon al op zijn vierde met handbal bij uiteraard Borhave. Het was destijds erg moeilijk om een jongensteam op poten te krijgen. Het duurde wel twee jaar voor er eindelijk een compleet handbalteam was.


Lees elder verder in deze krant


Toen er echter na twee jaar weer enkele speler mee ophielden zijn ze met enkele andere clubs samengegaan. Momenteel telt die club twee B-jeugdteam, een A-jeugdteam en twee herenteams.