Afbeelding

Maak kennis met sporten tijdens de Sportcarroussel

Algemeen

Sporten is gezond én kan ook best leuk zijn. Toch halen lang niet alle Bornenaren de adviezen voor voldoende bewegen. Om meer mensen kennis te laten maken met het sportaanbod houdt Borne Sport een Sportcarroussel.

BORNE - In de aanloop naar de Special Olympics Nationale Spelen die in juni gehouden worden in Twente, organiseert Borne Sport diverse kennismakingsactiviteiten. De Sportcarroussel staat gepland voor zaterdag 26 maart. Deze zal dan van 12.00 tot 15.30 uur gehouden worden op sportpark ‘t Wooldrik met vrije inloop. Aanmelden is niet noodzakelijk en deelnemers ontvangen een kleine attentie.

Iedereen is deze middag van harte welkom om kennis te maken met uiteenlopende sporten. Of men nu wel of geen beperking heeft; iedereen kan sporten. Voor mensen met een beperking zijn er ook steeds meer aangepaste varianten beschikbaar. Verenigingen staan open om ook hen een passend sport- en beweegaanbod te bieden, individueel of in teamverband. Proef onder meer aan handbal, voetbal, gymnastiek, turnen, hockey, tafeltennis, darten, boccia en nog veel meer.