Waardering voor medewerkers van Twente Milieu tijdens de 'Week van de afvalhelden'.
Waardering voor medewerkers van Twente Milieu tijdens de 'Week van de afvalhelden'. Foto: ERIC@BRINKHORST.NL

Medewerkers in het zonnetje

Algemeen

TWENTE - In de ‘Week van de afvalhelden’ van 7 tot en met 14 maart, zet Twente Milieu alle medewerkers in het zonnetje. “Ook u kunt daar een rol in spelen zodat we samen de ‘Week van de afvalhelden’ in Twente tot een groot succes maken.”

“Bij wind en regen, tijdens extreme hitte of bij winterse kou, in tijden van crisis en ook ‘s nachts of tijdens feestdagen: het werk van de medewerkers van Twente Milieu is heel belangrijk en gaat altijd door, zodat de wijken in Twente schoon, gezond en veilig blijven.” Tijdens de ‘week van de afvalhelden’ worden de medewerkers met een uitvoerende functie in de branche zoals chauffeurs, beladers en werkplaatsmedewerkers in het zonnetje gezet.
Inwoners kunnen zowel online als offline laten zien dat ze ‘Blie bint’ met de medewerkers van Twente Milieu. Deze week staat in de huis-aan-huiskrant van de negen Twente Milieu-gemeenten een paginagrootte poster. Wanneer inwoners deze poster in de week van 7 maart (ingekleurd of niet) voor het raam hangen, laten ze niet alleen hun dankbaarheid zien, maar maken ze ook kans op een verrassing.

Ook kan er via twentemilieu.nl/bliemetoe een boodschap achter worden gelaten. Of maak een foto van de poster voor het raam en plaats deze op social media met de hashtag #bliemetoe. Ook onder deze reacties zullen verschillende cadeautjes verloot worden.