Het Borns Kleinkoor maakt zich weer op voor het traditionele Passieconcert.
Het Borns Kleinkoor maakt zich weer op voor het traditionele Passieconcert. Foto: Eddie Morskate

Borns Kleinkoor verzorgt Passieconcert in Oude Kerk van Borne.

Algemeen

Het is nog net geen ‘stille week voor Pasen’, maar als het Borns Kleinkoor op 3 april het Passieconcert verzorgt, waant u zich wel in die sferen. Sferen waarin het lijkt alsof de hele schepping de adem inhoudt en waarin u geniet van het prachtige werk van César Franck: ‘Die sieben Worte Jesu am Kreuz’.

BORNE - Het Borns Kleinkoor staat onder leiding van de zeer inspirerende dirigent Bram van der Beek. De afgelopen maanden is er hard en met veel plezier geoefend om van dit concert een muzikaal hoogtepunt te maken.

De begeleiding is in handen van Jos Beunders (vleugel) en Barbera Vinke-Deinum (cello). Het concert vindt plaats op zondagmiddag 3 april in de Oude Kerk van Borne en begint om 16.00 uur. De toegangskaarten kosten € 12,50 inclusief programmaboekje en zijn te verkrijgen bij het Kulturhus en bij Herman Dankaart (dankaart1@home.nl). Eventueel ook via voor u bekende leden van het Borns Kleinkoor. 

Gezien de gebruikelijke grote belangstelling is het raadzaam uw kaarten tijdig te reserveren. U dient wel rekening te houden met de coronamaatregelen die we op dat moment in de kerk moeten hanteren. Voor meer informatie zie: www.bornskleinkoor.nl