De selectie U18 meet zijn talenten aan een Twents team. Het zal een mooie wedstrijd opleveren zo hoopt de organisatie.
De selectie U18 meet zijn talenten aan een Twents team. Het zal een mooie wedstrijd opleveren zo hoopt de organisatie.

Heren U18 handbal te gast voor mooie Twentse match

Algemeen

Op woensdag 23 maart staat de IISPA hal in Almelo volledig in het teken van handbal. De heren U18-selectie van Nederland is dan namelijk te gast. Zij nemen het in een mooi duel op tegen het Team Twente. 

ALMELO - De HandbalSchool Twente is organisator van het geheel. Eerder werd al een soortgelijk bezoek van de dames U19 selectie gehouden op 7 november. Ook nu zijn alle handballers en handbalsters, trainers en coaches van alle Twentse handbalverenigingen welkom. Doel is om er een sportieve, prikkelende middag van te maken die motiveert om door te groeien in het handbal.

Tijdens deze middag/avond zal de heren selectie van Nederland U18 een belangrijke rol spelen. Hierin speelt ook Jelle Jannink die opgeleid is door Olympia Hengelo en HandbalSchool Twente. Van 15.30 tot 17.00 uur is er een clinic voor kinderen geboren in 2008 tot en met 2012, die spelen bij de Twentse verenigingen. Freek Gielen en Edwin Kippers van Nederland U18 geven deze clinic. Van 19.00 tot 20.15 uur zal de wedstrijd gespeeld worden tegen Team Twente. Dit is een samengesteld team handballers met een verleden op de handbalschool/afdelingsselectie en die op dit moment actief zijn bij diverse clubs in de eredivisie. De entree voor de wedstrijd kost 4 euro vanaf 16 jaar en ouder. Betaling alleen per pin. Jongeren tot 16 jaar hebben gratis toegang. De zaal is vanaf 15.00 uur open voor publiek. Kijk ook op: www.handbalschooltwente.nl