Afbeelding

Noabermarkt in Bornerbroek

Algemeen

Op 26 maart van 13.00 tot 17.00 uur vindt de eerste Noabermarkt plaats in Bornerbroek. De noabermarkt is een gezellige braderie met voor elk wat wils. 

BORNERBROEK - Het Kulturhus Bornerbroek en Spar Draaijer hebben de handen ineengeslagen om weer reuring in het dorp Bornerbroek te krijgen na de stilte veroorzaakt door corona. Hoewel de eerste editie oorspronkelijk gepland was voor kerst vorig jaar, is - nu alles weer mag - gekozen voor een gezellige voorjaarsmarkt. Het deelnemersveld is zeer gevarieerd en nog verder uitgebreid, waarbij er zelfs kunstvoorwerpen worden aangeboden. 

Natuurlijk wordt de innerlijke mens niet vergeten: denk aan zelfgemaakt gebak of heerlijke kaas en daarbij een lekker wijntje van Wijnen van Nu, de nieuwe wijnwinkel in Bornerbroek. Maar ook vers gerookte paling, makreel en zalm. Wil je goed voor de dag komen: er is kleding, er zijn accessoires en je kunt je kleding ook laten personaliseren. Huis en tuin worden niet vergeten, ook hiervoor kun je vast iets vinden bij de diverse kramen. En zoek je nog een cadeautje? Hier ben je aan het goede adres met o.a. de leuke hebbedingetjes van Lokaal Geluk. Even lekker bijkomen en bijkletsen? Het Brookshoes is geopend voor koffie/thee of een drankje. De markt vindt u aan de Pastoor Ossestraat en het Brooksplein. Mail voor info: noabermarkt@gmail.com