Afbeelding

Talentendag voor turnsters bij Borne ‘28

Algemeen

BORNE - Sportvereniging Borne ‘28 houdt op woensdag 11 mei weer een talenten-testdag voor de turnafdeling. Meisjes uit Borne en omgeving die geboren zijn in 2014, 2015 of 2016 zijn dan welkom.

De talenten-testdag zal ‘s middags van 15.00 tot 17.00 uur gehouden worden in de turnhal bij De Wiekslag. Ook meisjes in een recreatiegroep turnen of nog geen lid zijn van de vereniging zijn zij van harte welkom.

Uiteraard hoopt de Bornse sportvereniging zo wat mooie jonge talenten in de dop te ontdekken. Er zijn immers zeker meisjes die met goede begeleiding door kunnen groeien om prestatief te turnen op hogere niveaus. Wie weet komt de volgende Sanne Wevers wel uit Borne!

Borne ‘28 is een veelzijdige sportvereniging die diverse sporten aanbiedt op alle niveaus. Naast het recreatief en prestatief turnen zijn ook de sporten freerunning en volleybal en de activiteiten fitness, ClubXTra, bodyshaping, ouder- en kindgym en kleutergym hier vertegenwoordigd. Meer weten over de diverse onderdelen van Borne ‘28 of over de mogelijkheden om lid te worden? Kijk dan op: www.borne28.nl