Lekker snuffelen op de rommelmarkt; een vaste traditie bij het Dauwtrappersfeest in Deurningen. Belangstellenden kunnen inmiddels weer een kraam huren.
Lekker snuffelen op de rommelmarkt; een vaste traditie bij het Dauwtrappersfeest in Deurningen. Belangstellenden kunnen inmiddels weer een kraam huren. Foto: Shutterstock

Deurningen maakt zich op voor mooi Dauwtrapfeest

Er zijn de komende tijd weer de nodige mooie feestactiviteiten in de regio. Zo is ook het Dauwtrapfeest in Deurningen altijd een leuke publiekstrekker; ook veel mensen van buiten de kern komen er graag. Er zijn dit jaar weer wat nieuwe aanvullingen in het programma.

DEURNINGEN - Wat jaren geleden begon met enkele kraampjes en biertafels is inmiddels uitgegroeid tot een feest met een gezellig dorpskarakter. Dit jaar wordt het Dauwtrapfeest aangevuld met een kunstmarkt in de pastorietuin van Deurningen waar 24 regionale kunstenaars hun werk zullen tonen. Vanaf 07.00 uur staat voor de échte dauwtrappers de koffie klaar en verder is er de gehele dag rommelmarkt, muziek en braderie. Er wordt tevens voor de inwendige mens gezorgd. 


Men kan ook een kraampje huren voor de rommelmarkt op Hemelvaartsdag, 26 mei 2022 van 08.00 tot 15.30 uur, voor verkoop van uw overtollige spullen. Handig voor wie tijdens Koningsdag nog niet klaar was met de zolderopruiming. Inlichtingen en huur van kramen bij B. Bijen via 06-53587999 of mail: rommelmarkt@dauwtrapfeest.nl. Meer info op www.dauwtrapfeest.nl.