Klei is een geliefd medium om in te werken. In de expositie zijn weer diverse kleiplastieken te zien, gemaakt in het atelier in Borne.
Klei is een geliefd medium om in te werken. In de expositie zijn weer diverse kleiplastieken te zien, gemaakt in het atelier in Borne. Foto: Shutterstock

Nieuwe expositie met amateurkunst in Hengelo

Algemeen

Het Creatief Atelier Borne en het KunstHoes Twente openen komende zondag een nieuwe expositie in Hengelo. Hier zijn bijzondere werken van even zo bijzondere kunstenaars te zien.

BORNE - In het atelier aan de Oude Almeloseweg 15 in Borne zijn zowel mensen met als zonder beperking creatief bezig. De insteek van het atelier is om beeldende kunst voor iedereen financieel haalbaar te houden en om meer te zijn dan alleen iets moois maken. Perfectie is niet het doel; wel werken aan een werkstuk waar men trots op kan zijn. Kijk ook op www.crabborne.nl en www.kunsthoestwente.nl

Komende zondag 29 mei om 16.00 uur opent de expositie in A Galerie aan de Steynstraat 16 in Hengelo. Hier tonen zowel amateurboetseerders als amateurschilders hun werken. Werken aan beelden in verf op doek of met klein is telkens een avontuur: iedereen start immers met een wit schildersdoek of lege kleiplank. In de expositie zijn de nodige kleurige landschappen, verwerkingen van foto’s, herinneringen, oefeningen en kleiplastieken te bewonderen. Allemaal gemaakt in het atelier in Borne. De werken zijn uiteraard ook te koop.