Vrijwilligers proberen graag om kapotte apparaten weer een nieuw leven te geven. Zij verwelkomen ook graag nieuwe helpende handen.
Vrijwilligers proberen graag om kapotte apparaten weer een nieuw leven te geven. Zij verwelkomen ook graag nieuwe helpende handen.

Zaterdag Repair Café in wijkcentrum De Wanne

Algemeen

Kapotte apparaten verdienen een tweede leven! De vrijwilligers van het Repair Café Borne helpen graag om een kapot huishoudelijk item weer werkend te krijgen.

BORNE - Deze zaterdag 29 mei is weer het Repair Café in wijkcentrum De Wanne. Mensen zijn welkom van 10.00 tot 12.00 uur. Alles mag ter reparatie aangeboden worden zolang men het apparaat, textiel of speelgoed zelf mee kan nemen.

De vrijwilligers gaan dan aan de slag om hopelijk het item weer te repareren. Iedereen heeft zijn of haar specifieke talenten op dit gebied: zo is vrijwilliger Mini erg handig met de naaimachine. Kom gerust langs voor kleine verstel- en herstelwerkzaamheden zoals naadjes dichtmaken, een knoop aanzetten of een broek korter laten maken. Het motto van het Repair Café Borne is: We kunnen misschien niet elk defect herstellen, maar we proberen het in elk geval. Weggooien kan immers altijd nog. Het Repair Café is ook nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij het repareren van de ingediende spullen of als gastheer of gastvrouw aan de slag gaan. Meer weten over de algemene achtergrond van de Repair Café’s? Kijk ook eens op: www.repaircafe.nl