Het nieuwe informatiemagazine Borne 2022 verschijnt weer. Hier staat veel praktische informatie in van en uit de gemeente Borne.
Het nieuwe informatiemagazine Borne 2022 verschijnt weer. Hier staat veel praktische informatie in van en uit de gemeente Borne. Foto: Shutterstock

Gemeentegids Borne op de mat: lees hem ook digitaal

Algemeen

Het nieuwe informatiemagazine Borne 2022 valt momenteel weer op de mat. Dit is tegenwoordig meer dan alleen de gemeentegids; er staan ook de nodige leuke achtergrondverhalen in.

BORNE - Akse Media is de uitgever van dit magazine, zowel in Borne als vele andere gemeenten. Hoewel de wereld steeds digitaler is, waarderen mensen nog steeds een gedrukt magazine met praktische informatie van de gemeente en lokale organisaties. Bovendien is niet iedereen even digitaal vaardig. Mensen die na 1 juni nog geen gids ontvangen hebben kunnen hun adresgegevens mailen naar info@aksemedia.nl onder vermelding van informatiemagazine Borne. Ook kan men via www.borne.smartmap.nl een digitale versie van het magazine bekijken.

Het informatiemagazine is gedrukt op gecertificeerd papier voor een duurzame gids, en mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van adverteerders, verenigingen en instellingen. Wijzigingen kan men doorgeven aan Akse Media via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van informatiemagazine Borne) of bel (0223) 673 010.