Afbeelding

Na twee jaar weer Beekparkfestival

Algemeen

Oorspronkelijk is het Beekparkfestival opgezet als wijkfeest en als een uithangbord voor mensen die er over denken zich in de Bornsche Maten te gaan vestigen. Op deze dag willen ze de mogelijk nieuwe bewoners laten zien dat het goed leven en wonen is in de Bornsche Maten. 

BORNE - Nu het festival voor al weer de tiende keer wordt gehouden is het uitgegroeid tot een geweldig wijkfeest dat voor velen hét hoogtepunt van het jaar is in de wijk. Een plek om elkaar weer eens te ontmoeten en het op allerlei vlakken, ook sportieve, tegen elkaar op te nemen. 

Zaterdag 10 juni is het Beekpark omgebouwd tot een feestterrein waar de muziek zal klinken en waar de eet- en drinkgelegenheden zeker niet zullen ontbreken. Er is een grote feesttent waar ’s avonds het feest wordt voortgezet. Wijkbewoners kunnen dan het glas heffen op de geslaagde dag. 

De kinderzeskamp is een traditiegetrouw onderdeel van het Festival. Dit begint om 10.30 uur op het gras, maar ook in en om het water. Er is een spellencircuit met onder meer een buikschuifbaan en een rodelbaan. Nieuw in het programma is een volleybaltoernooi voor (jong) volwassenen.