Het team van Saasveldia 6 met hun trainer Andy van der Meijde in het midden
Het team van Saasveldia 6 met hun trainer Andy van der Meijde in het midden Foto:

Saasveldia 6 scoort in TV-programma

Wat begon in februari met een grap in de kantine van Saasveldia om mee te doen aan een televisieprogramma, kreeg in het voorjaar daadwerkelijk vorm. De jongens van Saasveldia 6 werden in april benaderd om mee te doen aan het programma Andy v.s. Wesley; scoren in de kelderklasse. 

BORNE - De eerste zondagen was het wennen aan de camera's, maar al snel bleken de heren natuurtalent te hebben voor het maken van een programma. De cameravrees werd snel overwonnen en vele zondagen werd er op sportpark de Esch gefilmd. Met veel lol en plezier zijn deze zondagen voorbij gevlogen en nu zijn binnenkort de verrichtingen van dit team te zien op televisie. 
Het programma is opgezet om een kijkje te geven in het leven van een kelderklasse voetballer op de zondagmorgen. Er zijn met twee oud-profs twee trainers in aangesteld om deze twee kelderklasse teams te gaan trainen. Dit waren zeker niet de minste, namelijk Andy van der Meijde en Wesley Sneijder. Maandenlang is er getraind om uiteindelijk de twee teams tegen elkaar te laten strijden op zondag 4 september. Saasveldia 6 wordt getraind door Andy van der Meijde en met hem hebben ze hard getraind om zo goed mogelijk resultaat neer te zetten.
Toch kunnen de heren van Saasveldia jullie steun goed gebruiken. Vandaar de mogelijkheid om deze grandioze finale in Apeldoorn (in het oude AGOVV-stadion) bij te wonen. Kaartjes inclusief taxivervoer zijn te koop bij Dancing Bruins voor maar 20,-. Daarbij krijgt de supporter de originele videoclip van het clublied van Saasveldia er gratis bij. Wie wil dat nou niet? Op zondag 21 augustus organiseert dit geweldige voetbalteam een onvergetelijke middag bij Dancing Bruins waarbij u de kaartjes kan scoren, maar ook kan deelnemen aan de Saasveldia 6 penaltybokaal. Voor een klein bedrag mag u 5 penalty's schieten op hun keeper Teun en wie weet gaat u aan de haal met het grandioze Saasveldia 6 verrassingspakket. Ze hopen op zoveel mogelijk supporters op zondag 21 augustus bij Bruins en 4 september bij de wedstrijd in Apeldoorn.

Afbeelding