Corine Hofstra
Corine Hofstra Foto:

Column Corine Hofstra: het zijn weer bijzonder drukke weken!

Oeps, vorige week was ik mijn column vergeten aan te leveren (sorry redactie!). Niet omdat ik op vakantie was, maar omdat deze weken overvol zijn met telefoontjes, last minute taken en onverwachte dingen om op te pakken.

BORNE - Terwijl je dit leest duurt het namelijk nog maar één week: de Melbuul’ndagen in Borne! Vijf dagen bruisend feest. Sinds 2020 ben ik toegetreden tot het bestuur van dit prachtige evenement, maar zoals iedereen natuurlijk wel kan bedenken: sindsdien is er nog geen Melbuul’ndagen geweest. Dit jaar mijn ontgroening dus! 


En ik heb vaak genoeg aan de voorkant gestaan en lekker bier gedronken op de vrijdag- en zaterdagavond, rondjes over de braderie gestruind, toen ik jong was de kermis bezocht én natuurlijk de laatste keer het speciaal bierfestival bijgewoond. Nu mag ik al een hele tijd de voorbereidingen aan de achterkant meemaken. Ik ben soms nog verbaasd over de grootte van het evenement en alles wat er bij komt kijken. Denk aan uitgebreide vergunningen, planning, wegafzettingen, sponsoring, risicoplannen, veiligheid, afvalopties, horeca, maar ook gezellige vergaderingen, vet veel enthousiasme en een hele grote groep vrijwilligers die het elk jaar mogelijk maken.


Meer dan 30 man zet op dit moment de laatste puntjes op de i en met de weersvooruitzichten zoals ze nu zijn (ik doe de hele dag zonnedansjes) belooft het een fantastische editie te worden! Zin in! Bekijk het programma op de site van de Melbuul’ndagen of op Visit Borne. Deze week ontvangt ook iedereen (behalve de nee-nee stickers) het Melbuul’n Magazine in de brievenbus!

Corine Hofstra
Visit Borne

Pen