Doneer ook voor het goede doel.
Doneer ook voor het goede doel.

Melbuul’n Runners rijden weer puzzeltocht voor het goede doel

Algemeen

De Carbage Run is een groots opgezette auto-puzzeltocht, waaraan zo’n 500 auto’s meedoen die in vijf dagen een route afleggen. Het doel van de roadtrip is dat men met een barrel van 20 jaar of ouder de eindstreep haalt. 

BORNE/HENGELO - Een groepje van vier mannen uit Borne en Hengelo hebben zich voor de deelname aan de Carbage Run omgedoopt tot de “Melbuul’n Runners”. Zij vinden het belangrijk om, naast er uiteraard zelf veel plezier aan te beleven, ook wat terug te kunnen doen voor de lokale samenleving door aan deze toertocht geld in te zamelen voor een goed lokaal doel. Twee jaar geleden deden de “runners” voor het eerst mee aan de Carbage Run. Door de auto destijds op te pimpen met gesponsorde hartjes werd er een bedrag ingezameld voor het (toen in oprichting zijnde) Hospice in Borne van € 2532,-.

Kinderlach Twente 

Dit jaar hebben de “runners” als goed doel gekozen voor de Stichting Kinderlach Twente. Deze stichting richt zich erop kinderen die het moeilijk hebben door bijvoorbeeld een ziekte of handicap een leuke dag te kunnen bezorgen, waarbij het vaak gaat om maatwerk. Ouders en omgeving worden daarbij altijd ontzorgd. Jaarlijks worden er meer dan 50 wensen ingevuld, waarvoor de stichting telkens zoekende is naar hulp in natura en naar financiële middelen om alle wensvragen in te kunnen vullen.

Beste van Borne en Koningsdag

Tijdens Het Beste van Borne op 21 april en tijdens Koningsdag op 27 april zullen de Melbuul’n Runners zichtbaar in het centrum van Borne aanwezig zijn. Het is dan mogelijk om steun te geven aan het goede doel, door een éénmalige donatie te doen of door sponsor te worden. Een sponsor krijgt dat een eigen “glimlach” op de auto met de eigen (bedrijfs)naam of boodschap aan Kinderlach erin. De Melbuul’n Runners zijn nu al te vinden op de eigen website www.melbuulnrunners.nl en via de sociale media Facebook/melbuulnrunners en Polarsteps/melbuulnrunners. Via de website is meer te vinden over de actie voor Kinderlach Twente. Men kan nu al een donatie doen of aangeven sponsor te willen worden.

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Afbeelding
Hebt u een dagje uit gewonnen? 25 apr, 13:20
De grote groep vrijwilligers met rechts Theo Vlaskamp en Maia Verheijen
Zuinig op het kerkhof in Zenderen toekomstbestendige begraafplaats 25 apr, 12:14
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak bij Bos Bedden Nijverdal 24 apr, 13:16
De 'drie gezichten' van het Sociaal Hus: Natalja, Sharon en Tom.
Kansen voor organisaties en inwoners 24 apr, 11:12
De wethouder mocht een deel van de oude muur naar beneden halen.
Sloop het Wooldrik gestart 23 apr, 16:22
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 23 apr, 14:11
Schouwburg Hengelo verandert op 1 mei in een post-apocalyptisch paradijs anno 2200 voor de voorstelling ATMEN. Foto: Anja Beutler
Spectaculaire klimaatcrisis-voorstelling van Nicole Beutler 23 apr, 14:10