Doneer ook voor het goede doel.
Doneer ook voor het goede doel.

Melbuul’n Runners rijden weer puzzeltocht voor het goede doel

Algemeen

De Carbage Run is een groots opgezette auto-puzzeltocht, waaraan zo’n 500 auto’s meedoen die in vijf dagen een route afleggen. Het doel van de roadtrip is dat men met een barrel van 20 jaar of ouder de eindstreep haalt. 

BORNE/HENGELO - Een groepje van vier mannen uit Borne en Hengelo hebben zich voor de deelname aan de Carbage Run omgedoopt tot de “Melbuul’n Runners”. Zij vinden het belangrijk om, naast er uiteraard zelf veel plezier aan te beleven, ook wat terug te kunnen doen voor de lokale samenleving door aan deze toertocht geld in te zamelen voor een goed lokaal doel. Twee jaar geleden deden de “runners” voor het eerst mee aan de Carbage Run. Door de auto destijds op te pimpen met gesponsorde hartjes werd er een bedrag ingezameld voor het (toen in oprichting zijnde) Hospice in Borne van € 2532,-.

Kinderlach Twente 

Dit jaar hebben de “runners” als goed doel gekozen voor de Stichting Kinderlach Twente. Deze stichting richt zich erop kinderen die het moeilijk hebben door bijvoorbeeld een ziekte of handicap een leuke dag te kunnen bezorgen, waarbij het vaak gaat om maatwerk. Ouders en omgeving worden daarbij altijd ontzorgd. Jaarlijks worden er meer dan 50 wensen ingevuld, waarvoor de stichting telkens zoekende is naar hulp in natura en naar financiële middelen om alle wensvragen in te kunnen vullen.

Beste van Borne en Koningsdag

Tijdens Het Beste van Borne op 21 april en tijdens Koningsdag op 27 april zullen de Melbuul’n Runners zichtbaar in het centrum van Borne aanwezig zijn. Het is dan mogelijk om steun te geven aan het goede doel, door een éénmalige donatie te doen of door sponsor te worden. Een sponsor krijgt dat een eigen “glimlach” op de auto met de eigen (bedrijfs)naam of boodschap aan Kinderlach erin. De Melbuul’n Runners zijn nu al te vinden op de eigen website www.melbuulnrunners.nl en via de sociale media Facebook/melbuulnrunners en Polarsteps/melbuulnrunners. Via de website is meer te vinden over de actie voor Kinderlach Twente. Men kan nu al een donatie doen of aangeven sponsor te willen worden.

Afbeelding
Eindconcert Optimist 23 mei, 12:58
Afbeelding
Maakdag festival in de Bibliotheek 23 mei, 12:57
Afbeelding
IJsclub Zenderen koopt grond ijsbaan 22 mei, 12:56
Afbeelding
Zo..maar zomer in Borne 22 mei, 10:55
Afbeelding
Ondermij-ningsmarkt voor inwoners en ondernemers 21 mei, 14:54
Bjorn oude Ophuis van Carpetright Almelo.
Carpetright levert kwaliteit kunstgras 21 mei, 14:42
Het team van Idverde hoopt 25 mei veel belangstellenden te begroeten op de open dag. Eigen foto.
Open dag bij groenbedrijf Idverde 21 mei, 13:41
Afbeelding
Samen Kerken: Geen spijt van vriendschap 21 mei, 12:50