<p>&#39;Brel en Brass&#39; op zaterdag 11 december om 20.00 uur in het Kulturhus Borne.</p>

'Brel en Brass' op zaterdag 11 december om 20.00 uur in het Kulturhus Borne.

(Foto: )

Veel te beleven in Kulturhus Borne

De komende weken zijn er weer veel leuke activiteiten in het Kulturhus in Borne. We nemen weer wat hoogtepunten door. Kijk voor kaarten en aanvullende informatie telkens op: www.kulturhusborne.nl Uiteraard zijn alle genoemde activiteiten onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen.

Cameretten Finalistentournee 
De finalisten van Cameretten 2021 trekken langs de theaters om hun prijswinnende voorstelling aan jou te tonen. Ongemakkelijke sketches, herkenbare typetjes en hilarische grappen: tijdens de finalistentour komt van alles voorbij. En jij kunt voortaan zeggen: ‘Ik heb ze gezien voordat ze stadions uitverkochten.’ Eerdere winnaars van Cameretten zijn o.a. Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Marc-Marie Huijbregts, Ronald Goedemondt, Daniel Arends, René van Meurs, Patrick Laureij en Janneke de Bijl. Op 17 december om 20.30 uur. Kaarten kosten 17 euro.

Brel & Brass 
Brel & Brass is een uniek samenwerkingsproject van zangeres Micheline Van Hautem met de Euregio Brassband. Ooit gedacht over hoe de muziek van Brel zou klinken, gespeeld door een brassband? Merk hoe de combinatie van Michelines stem met een orkest van koperblazers zowel overweldigend als intiem kan zijn. Voor de pauze speelt de Euregio Brassband een instrumentaal programma van 30 minuten. Na de pauze is het de beurt aan Micheline Van Hautem om samen met het orkest de mooiste chansons van Jacques Brel ten gehore te brengen. Alle arrangementen zijn speciaal voor Brel & Brass geschreven. Op zaterdag 11 december om 20.00 uur. Kaarten kosten 14,50 euro.

Gratis inloop voor Raad & Daad
Wekelijks zijn er diverse gratis inloopspreekuren bij Kulturhus Borne, waar iedereen van harte welkom is. Kijk voor meer informatie op kulturhusborne.nl. Omgaan met stress: elke donderdag van 15.00 tot 17.00 uur. Geld en Formulieren: elke vrijdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur. Spontane Ontmoetingen: elke woensdag van 09.30 tot 11.30 uur. Taalcafé: elke woensdag van 09.30 tot 11.30 uur. En Reizen met het OV: op donderdag 18 november om 14.00 uur.

Sorry We Missed You in Filmhuis Borne
Op woensdag 24 november vertoont Filmhuis Borne om 20.15 uur de film Sorry We Missed You. De film vertelt een eerlijk en ontroerend verhaal over een gezin dat zich staande probeert te houden in het hedendaagse Engeland. In een poging hun financiële situatie te verbeteren en weer stabiliteit terug te krijgen in het gezin, besluit Ricky een franchisedeal te sluiten met een groot postorderbedrijf. Als eigen baas gaat hij aan de slag als pakketbezorger. Maar al snel is de werkdruk torenhoog en raakt hij verstrikt in regels en protocollen. De film start om 20.15 uur. Kaarten kosten 9,50 euro, Vrienden van Filmhuis Borne betalen 6,50 euro.

Bad Moon bij Muziekcafé Borne
Zaterdag 20 november gaat met Bad Moon het dak eraf in Muziekcafé Borne. Bad Moon speelt al meer dan 20 jaar in kroegen en op feesten. De band brengt, naast een flinke dosis gezelligheid, mooie sets met rock, rock n’ roll en nederlandstalige nummers die door iedereen van voor tot achter kan worden meegezongen. Er worden classic rocksongs van C.C.R, The Rolling Stones & ZZ Top gespeeld, ook komen mooie nummers van lokale helden als de Golden Earring, the Scene en Normaal voorbij. Het Muziekcafé start om 20.00 uur, toegang is gratis. Uiteraard is de coronacheck verplicht.

Jingle Bells Jazz Machine
De 20-koppige BigBand New Sound Jazz Machine speelt een Jazzy Kerstconcert. Kom genieten van bekende kerststukken uitgevoerd door een semiprofessionele Jazz BigBand uit de regio. Wegens doorslaand succes en volle zalen dit jaar 2 extra concerten. Wees er snel bij want er zijn maar beperkt kaarten beschikbaar! Op zondag 19 december om 15.30 uur, kaarten kosten 12,50 euro.

Muziek op Schoot
Jonge kinderen vinden het heerlijk als er met hen gezongen en gespeeld wordt. In de cursus Muziek op Schoot ga je samen met je kind zingen en muziek maken. Er komen dans- en bewegingsliedjes aan bod, steeds passend bij de ontwikkeling van de kinderen. Op 10 en 17 december zijn er twee lessen te volgen in het thema van kerst om kennis te maken met Muziek op Schoot. Vind je dit nou superleuk, meld je dan aan voor de 10 lessen in januari, februari en maart. Meer informatie is te vinden op: www.kulturhusborne.nl 

Meer berichten