Foto:

Column Corine Hofstra

BORNE - Met best wel kleine oogjes kruip ik deze maandagochtend achter mijn laptop. Afgelopen weekend hebben we hard gewerkt voor de eerste editie van de Hap & HartsTocht! 

Vanaf de pastorie in Borne gingen de koppels op pad. De tocht liep langs 6 verschillende horeca-stops en onderweg stonden er allemaal liefdevolle verrassingen klaar. Met een uitgelaten stemming vertrokken de duo’s vanaf de Pastorie het dorp in. Teveel kan ik er niet over verklappen, want achter de schermen zijn we druk aan het kijken of we hier nog een vervolg aan kunnen geven! Houd daarom de socials van VisitBorne goed in de gaten, want de verkoop van kaarten zal hoogstwaarschijnlijk weer megasnel gaan. 

Ons hart is in ieder geval weer verwarmd en klopt nog sneller door alle liefde & positiviteit die er verspreid is afgelopen zaterdag! Niet alleen door de tocht, maar ook mochten ein-de-lijk de winkels weer open. Wat was het fijn om het centrum weer zo te zien bruisen! Gelukzalige ondernemers die eindelijk weer hun passie konden uitvoeren en mensen mochten ontvangen: het is weer een stap in de goede richting. Laten we hopen en met z’n allen duimen dat de horeca & cultuur ook snel weer de deuren mogen openen, want ook zij staan te trappelen om jullie weer te ontvangen. Dan hoop ik dat ik volgende week mijn column kan beginnen: ‘héhé, het is dan eindelijk zover…’!

Meer berichten