Afbeelding

Column Corine Hofstra

Algemeen

BORNE - Niet heel lang geleden zat ik bij het Kulturhus, voor een afspraak met twee de creatieve toppers Laura & Marijke. We bespraken vraagstukken als: hoe zorgen we dat nog meer mensen in én buiten Borne weten wat hier allemaal te doen is? Hoe maken we ze meer bekend met het programma van het Kulturhus? Hoe bundelen we onze krachten? 

Één ding is zeker: tijdens zo’n afspraak is het altijd vet lachen. Dat kan ook bijna niet anders: met iets leuks (gewoon Borne in z’n algemeenheid), iets nog leuker maken is een cadeautje! Met z’n drieën schiet de creativiteit alle kanten op en besluiten we: in Borne is er altijd wat te lachen. En of het nou gaat om een cabaretier op het podium in het Kulturhus of een hilarisch evenement in het centrum: onze nieuw gelanceerde ‘lachenda’ gaat hier meer duidelijkheid over verschaffen. Als allereerste op de lachenda: de Wijn & Gein avond in het centrum van Borne op 21 mei! Op deze avond brengen 5 cabaretiers (André Manuel & Ernest Beuving, Thijs Kemperink & Fuad Hassen en Nathalie Baartman solo) iedereen aan het lachen tijdens 3 verschillende cabaretvoorstellingen. Tussen de shows door proef je 4 verschillende wijnen mét een bijpassend hapje! In deze editie werken we samen met Grand café De Steeg, ROAST it & Las Carretas. En de laatste die lacht? Jij! Want een kaartje kost maar €37,50! Meer informatie op visitborne.nl!

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 19 uur geleden
Afbeelding
Hebt u een dagje uit gewonnen? gisteren
De grote groep vrijwilligers met rechts Theo Vlaskamp en Maia Verheijen
Zuinig op het kerkhof in Zenderen toekomstbestendige begraafplaats gisteren
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak bij Bos Bedden Nijverdal 24 apr, 13:16
De 'drie gezichten' van het Sociaal Hus: Natalja, Sharon en Tom.
Kansen voor organisaties en inwoners 24 apr, 11:12
De wethouder mocht een deel van de oude muur naar beneden halen.
Sloop het Wooldrik gestart 23 apr, 16:22
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 23 apr, 14:11
Schouwburg Hengelo verandert op 1 mei in een post-apocalyptisch paradijs anno 2200 voor de voorstelling ATMEN. Foto: Anja Beutler
Spectaculaire klimaatcrisis-voorstelling van Nicole Beutler 23 apr, 14:10